biciclete electrice pentru copii de 6 ani producator angro

biciclete electrice pentru copii de 6 ani producator angro

Biciclete electrice pentru copii de 6 ani – experiență distractivă și sigură de condus

Prezentarea bicicletelor electrice pentru copii de 6 ani

Căutați cadoul perfect pentru a-ți surprinde cei de 6 ani- vechi? Nu mai căuta! Bicicletele noastre electrice pentru copii de 6 ani sunt concepute pentru a oferi distracție și emoție nesfârșite, asigurând în același timp siguranța acestora. Lasă-l pe micuțul tău să se îmbarce în aventuri palpitante și să experimenteze bucuria de a conduce propria bicicletă electrică.

De ce să alegeți biciclete electrice pentru copiii de 6 ani?

Când vine vorba de alegerea unei biciclete pentru copilul dvs. de 6 ani, siguranța este o prioritate de vârf. Bicicletele noastre electrice sunt special concepute ținând cont de nevoile tinerilor călăreți. Iată câteva motive pentru care bicicletele noastre electrice sunt alegerea perfectă:

 • Ușor de utilizat: bicicletele noastre electrice sunt ușor de operat, ceea ce facilitează controlul vitezei și direcției tinerilor. .
 • Limita de viteză sigură: înțelegem importanța siguranței. Bicicletele noastre electrice au o limită de viteză maximă, asigurând o experiență de condus sigură și controlată.
 • Construcție robustă: Construite cu materiale durabile, bicicletele noastre electrice sunt concepute pentru a rezista naturii jucăușe a Copii de 6 ani.
 • Înălțime reglabilă a scaunului: Pe măsură ce copilul dumneavoastră crește, bicicletele noastre electrice pot fi ajustate cu ușurință pentru a se potrivi înălțimii lor, asigurând o poziție confortabilă de condus.
 • Durată lungă de viață a bateriei: Bicicletele noastre electrice sunt dotate cu baterii de lungă durată, permițându-i copilului să se bucure de timp de joacă prelungit fără întreruperi.

Beneficiile electrice Biciclete pentru copii de 6 ani

Investiția într-o bicicletă electrică pentru copilul dvs. de 6 ani oferă numeroase beneficii:

 • Îmbunătățește abilitățile motorii: Mersul pe o bicicletă electrică ajută la îmbunătățirea copilului dvs. echilibru, coordonare și abilități motorii generale.
 • Promovează jocul în aer liber: Cu o bicicletă electrică, copilul tău va fi încurajat să petreacă mai mult timp în aer liber, bucurându-se de aerul curat și angajându-se în activitate fizică.
 • Îmbunătățește încrederea: stăpânirea artei de a merge pe o bicicletă electrică insuflă un sentiment de realizare și sporește încrederea în sine a copilului tău.
 • Învață responsabilitate: deținerea unei biciclete electrice îl învață pe copilul tău despre responsabilitate, inclusiv despre îngrijirea bicicletei și despre respectarea regulilor de siguranță.
 • Legături de familie: alătură-te copilului tău pe aventurile lor cu bicicleta electrică și creează împreună amintiri durabile. Este o modalitate grozavă de a crea o legătură ca familie!

Alegerea bicicletei electrice perfecte

Când alegeți o bicicletă electrică pentru copilul dvs. de 6 ani, luați în considerare următorii factori:

 • Dimensiune: asigurați-vă că bicicleta are dimensiunea potrivită pentru copilul dvs., permițându-i să ajungă confortabil la ghidon și pedale.
 • Greutate: Optați pentru o bicicletă electrică ușoară, pe care copilul dumneavoastră o poate manevra cu ușurință.
 • Caracteristici de siguranță: Căutați funcții precum frâne robuste, apărătoare de protecție pentru lanț și o cască pentru o siguranță sporită.
 • Durata de viață a bateriei: alegeți o bicicletă electrică cu o baterie care oferă suficient timp de joacă pentru aventurile copilului dvs.
 • Design: copilul dvs. alege o bicicletă cu culorile sau personajele preferate pentru a o face și mai specială.

Concluzie

Bicicletele noastre electrice pentru copii de 6 ani sunt alegerea perfectă pentru o viață palpitantă și sigură. experiență de călărie. Proiectate pentru tinerii călăreți, aceste biciclete oferă o funcționare ușoară, caracteristici de siguranță și durabilitate. Investește într-o bicicletă electrică pentru copilul tău de 6 ani și urmărește-l cum se îmbarcă în aventuri captivante în timp ce își dezvoltă abilitățile motorii esențiale și îi crește încrederea. Alăturați-vă lor în plimbările lor și creați împreună amintiri dragi. Alege bicicleta electrica perfecta pentru copilul tau si lasa distractia sa inceapa!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart