mic producător de biciclete electronice cu ridicata

mic producător de biciclete electronice cu ridicata

Bicicletă electrică mică – Soluția compactă perfectă pentru naveta urbană

Prezentarea bicicletei electrice mici: Companionul tău ideal pentru naveta urbană

Te-ai săturat să fii blocat în ambuteiajele în fiecare dimineață ? Vrei o modalitate mai ecologică și mai eficientă de a naviga pe străzile aglomerate ale orașului? Nu căutați mai departe decât Small E Bike – soluția compactă perfectă pentru naveta urbană.

Eficiența se întâlnește cu comoditatea

Proiectată pentru navetiștii urbani, bicicleta electrică mică oferă o alternativă convenabilă și ecologică la modurile tradiționale de transport. Dimensiunea sa compactă vă permite să navigați cu ușurință pe străzile aglomerate și să parcați în spații înguste, făcând naveta zilnică o briză.

Performanță puternică

Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunile sale mici – bicicleta electrică Small E are o putere puternică. Echipată cu un motor electric de înaltă performanță, această bicicletă oferă o accelerație lină și o viteză maximă care te va duce la destinație în cel mai scurt timp. Spune-ți adio navetei transpirate și salut călăriei fără efort.

Baterie de lungă durată

Vă faceți griji că rămâneți fără energie a bateriei în timpul navetă? Cu bicicleta electrică mică, puteți lăsa aceste preocupări în urmă. Bateria sa de lungă durată vă asigură că puteți călători până la 50 de mile cu o singură încărcare, făcându-l perfect pentru naveta zilnică sau aventurile de weekend.

Confort și stil

Înțelegem că confortul este esențial atunci când vine vorba de navetă. De aceea, bicicletă electronică mică are o șa confortabilă și ghidon ergonomic, permițându-vă să călăriți cu stil, fără a sacrifica confortul. Designul său elegant și modern va încuraja cu siguranță capul în timp ce treceți prin străzile orașului.

Siguranța în primul rând

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Small E Bike este echipată cu lumini LED din față și din spate, asigurându-vă că sunteți vizibil pentru ceilalți utilizatori ai drumului, chiar și în timpul plimbărilor pe timp de noapte. De asemenea, vine cu frâne cu disc fiabile, oferindu-vă puterea de oprire de care aveți nevoie pentru a naviga prin trafic cu încredere.

Ușor de depozitat și transportat

Locuiți într-un apartament mic sau aveți spațiu limitat de depozitare? Nici o problemă! Bicicleta electrică mică este proiectată pentru a fi pliată și depozitată cu ușurință, ocupând spațiu minim. Construcția sa ușoară îl face să fie transportat fără efort, permițându-ți să-l iei cu tine oriunde te duci.

Prietenoasă cu mediul

Alegând bicicletă electrică mică, nu numai că faci naveta zilnică mai convenabilă, dar vei avea și un impact pozitiv asupra mediului. Cu zero emisii și o amprentă de carbon redusă, această bicicletă electrică este alegerea perfectă pentru persoanele conștiente de mediu.

Concluzie

Experimentați libertatea și comoditatea navetei urbane cu bicicleta electrică mică. Dimensiunea sa compactă, performanța puternică și bateria de lungă durată îl fac alegerea ideală pentru a naviga pe străzile orașului. Spuneți la revedere blocajelor de trafic și salutați o modalitate mai ecologică și mai eficientă de a face naveta. Încercați astăzi bicicleta electrică mică și transformați-vă naveta zilnică într-o plimbare plăcută.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart