Producător de biciclete de asistență la pedală cu ridicata

Producător de biciclete de asistență la pedală cu ridicata

Experimentați bucuria de a conduce cu o bicicletă cu asistență la pedală

Prezentarea bicicletei cu asistare la pedală

V-ați săturat de naveta zilnică sau căutați o modalitate distractivă și ecologică de a explorează în aer liber? Nu căutați mai departe decât bicicleta de asistență la pedală. Acest mod inovator de transport combină beneficiile unei biciclete tradiționale cu confortul unui motor electric, oferindu-vă o experiență de mers fără efort și plăcută.

Cum funcționează?

Bicicleta cu asistare la pedală, cunoscută și sub numele de e-bike sau bicicletă electrică, funcționează prin integrarea unui mic motor electric în cadru. Acest motor este conceput pentru a vă ajuta să pedalați, facilitând călătoria în deal, împotriva vântului puternic în contra sau pe distanțe mai lungi. Când începi să pedalezi, motorul pornește automat și oferă un impuls eforturilor tale. Puteți alege nivelul de asistență pe care îl doriți, variind de la o împingere ușoară până la o accelerație mai puternică. Acest lucru vă permite să vă personalizați experiența de călătorie în funcție de nivelul de fitness, terenul sau viteza dorită.

Beneficiile unei biciclete cu asistență la pedală

1. Călărie fără efort: cu funcția de asistență la pedală, puteți cuceri fără efort dealuri și puteți acoperi distanțe mai lungi fără a transpira. Spune-i adio de la efortul și oboseala asociate cu bicicletele tradiționale. 2. Transport ecologic: Alegând o bicicletă cu asistare la pedală, ai un impact pozitiv asupra mediului. Aceste biciclete produc zero emisii și reduc amprenta de carbon, făcându-le o alternativă ecologică la mașini sau motociclete. 3. Sănătate și fitness: Nu lăsați motorul electric să vă păcălească – mersul pe o bicicletă de asistare a pedalei necesită totuși pedalarea și angajarea mușchilor. Este o modalitate excelentă de a include exercițiile în rutina zilnică, de a îmbunătăți sănătatea cardiovasculară și de a vă întări picioarele. 4. Economii de costuri: Odată cu creșterea prețurilor la combustibil și a costurilor de întreținere, deținerea unei mașini sau a unei motociclete poate fi costisitoare. O bicicletă cu asistare la pedală oferă un mod de transport rentabil, economisind bani la combustibil, taxe de parcare și întreținere.

Caracteristici și specificații

Bicicletele noastre cu asistență la pedală sunt proiectate având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră. Iată câteva caracteristici cheie:

  • Cadru ușor și durabil: bicicletele noastre sunt construite pentru a rezista, cu un cadru ușor, dar robust, care asigură o călătorie lină și stabilă.
  • Multe moduri de condus: alegeți din diferite moduri de condus, inclusiv eco, normal și sport, pentru a se potrivi preferințelor și condițiilor dvs. de mers.
  • Baterie de lungă durată: motorul electric este alimentat de o baterie de mare capacitate care oferă o gamă de până la până la 50 de mile cu o singură încărcare, în funcție de teren și de nivelul de asistență utilizat.
  • Frâne receptive: echipate cu frâne fiabile, bicicletele noastre cu asistare la pedală oferă o putere de oprire excelentă și vă asigură siguranța pe drum.< /li>
  • Scaun confortabil și design ergonomic: Bucurați-vă de o călătorie confortabilă cu un scaun bine căptușit și un design ergonomic care reduce tensiunea pe spate și încheieturi.

Concluzie

Experimentați bucuria de a merge cu o bicicletă de asistență la pedalare. Indiferent dacă faci naveta la serviciu, faci comisioane sau pur și simplu te bucuri de o plimbare pe îndelete, aceste biciclete oferă o modalitate convenabilă, ecologică și plăcută de a te deplasa. Spune-ți adio blocajelor și salută un stil de viață mai sănătos și mai durabil. Investește astăzi într-o bicicletă cu asistare la pedală și descoperă libertatea și entuziasmul care vin cu mersul fără efort.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart