Producător de biciclete electrice pentru toate terenurile cu ridicata

Producător de biciclete electrice pentru toate terenurile cu ridicata

Bicicletă electrică All Terrain – Companionul perfect de aventură

Explorați în aer liber cu bicicleta electrică All Terrain

Sunteți gata să vă duceți aventurile în aer liber la nivelul următor? Nu căutați mai departe decât bicicleta noastră electrică All Terrain. Conceputa pentru amatorii de senzații tari și pasionații de natură, această bicicletă este construită pentru a cuceri orice teren și pentru a vă oferi o plimbare plină de entuziasm.

Dezlănțuiți-vă spiritul aventuros

Indiferent dacă abordați dealuri abrupte, trasee accidentate sau explorați poteci de teren, bicicleta noastră electrică pentru toate terenurile este pregătită pentru provocare. Cu motorul său electric puternic, poți cuceri fără efort orice obstacol în calea ta. Spune-ți la revedere urcărilor obositoare și îmbrățișează-ți libertatea de a explora mai mult.

Performanță puternică

Echipată cu un motor electric de înaltă performanță, bicicleta noastră electrică pentru toate terenurile oferă o călătorie lină și puternică. Motorul oferă asistență în timp ce pedalați, oferindu-vă o creștere suplimentară de viteză și făcând plimbările în deal o ușoară. Cu mai multe setări de viteză, puteți ajusta cu ușurință performanța bicicletei pentru a se potrivi stilului dvs. de condus și terenului pe care îl cuceriți.

Conceput pentru durabilitate

Înțelegem că atunci când ești în sălbăticie, ai nevoie de o bicicletă care să reziste la intemperii. De aceea, bicicleta noastră electrică pentru toate terenurile este construită având în vedere durabilitatea. Cadrul robust și componentele de înaltă calitate asigură faptul că bicicleta dumneavoastră poate face față terenurilor accidentate, denivelărilor și chiar și răsturnărilor ocazionale. Mergeți cu încredere, știind că bicicleta dumneavoastră este construită pentru a rezista.

Confortabil și ergonomic

Călătoriile lungi nu ar trebui să fie incomode. Bicicleta noastră electrică All Terrain are un design confortabil și ergonomic, permițându-vă să vă bucurați de ore întregi de mers fără disconfort. Înălțimea scaunului și ghidonul reglabile vă asigură că puteți găsi poziția perfectă de condus pentru confort și control maxim. Spune la revedere mușchilor dornici și salută aventurile plăcute.

Convenient și ușor de utilizat

Cu bicicleta noastră electrică pentru toate terenurile, confortul este cheia. Bicicleta vine cu un panou de control ușor de utilizat, care vă permite să reglați cu ușurință asistența motorului, să urmăriți viteza și să monitorizați durata de viață a bateriei. Bateria detașabilă vă asigură că vă puteți reîncărca rapid și vă puteți întoarce la drum în cel mai scurt timp. În plus, designul compact al bicicletei o face ușor de transportat și depozitat atunci când nu este utilizată.

Prietenoasă cu mediul

Alegând bicicleta noastră electrică pentru toate terenurile, nu investiți doar în propriile aventuri, ci și în mediul înconjurător. Cu emisii zero și consum redus de energie, bicicleta noastră electrică este o alegere durabilă care vă permite să explorați natura în timp ce minimizați amprenta de carbon. Călătoriți cu liniște sufletească, știind că aveți un impact pozitiv.

Alăturați-vă aventurii astăzi

Nu lăsați nimic să vă împiedice să experimentați fiorul în aer liber. Ia-ți propria bicicletă electrică All Terrain și pornește în aventuri de neuitat. Indiferent dacă ești un ciclist experimentat sau un începător, bicicleta noastră este concepută pentru a satisface toate nivelurile de calificare. Explorează noi orizonturi, depășește-ți limitele și creează amintiri care vor dura toată viața. Comandați acum bicicleta electrică pentru toate terenurile și începeți următoarea aventură!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart