Producător de standuri pentru biciclete electrice

Producător de standuri pentru biciclete electrice

Suport eBike robust și convenabil pentru depozitare și întreținere ușoară

Prezentăm suportul eBike: Soluția perfectă pentru depozitare și întreținere convenabilă

V-ați săturat de eBike-ul dvs. să ocupe spațiu prețios în garaj sau apartament? Te chinui să găsești un loc sigur și securizat pentru a-ți parca eBike? Nu mai căuta! Suportul nostru inovator pentru eBike este conceput pentru a vă oferi o soluție robustă și convenabilă pentru depozitarea și întreținerea bicicletei dumneavoastră electrice.

Beneficiile utilizării unui suport pentru eBike

Suportul nostru pentru eBike oferă o gamă largă de avantaje care îl fac un accesoriu esențial pentru orice proprietar de eBike:

  • Economisire spațiu: Cu designul său compact, suportul nostru eBike vă permite să vă depozitați bicicleta electrică pe verticală, ocupând spațiu minim pe podea. Acest lucru este util în special pentru cei care locuiesc în apartamente sau în case mici.
  • Stabilitate și securitate: Construcția robustă a suportului nostru pentru eBike asigură că eBike-ul tău rămâne stabil și sigur în timp ce parcați. Puteți fi siguri știind că investiția dvs. valoroasă este protejată de căderi accidentale sau deteriorări.
  • Întreținere ușoară: suportul eBike oferă o platformă convenabilă pentru efectuarea sarcinilor de întreținere de rutină, cum ar fi curățarea , lubrifierea sau reglarea eBike-ului. Vă permite să accesați toate zonele bicicletei dvs. fără a fi nevoie de instrumente sau echipamente suplimentare.
  • Parcare rapidă și fără efort: cu suportul nostru eBike, parcarea bicicletei electrice devine o briză. . Suportul are un design ușor de utilizat, care vă permite să parcați și să scoateți fără efort bicicleta electrică ori de câte ori aveți nevoie.

Construcție de înaltă calitate pentru durabilitate

Înțelegem importanța durabilității când vine vorba de accesorii pentru biciclete. De aceea, suportul nostru eBike este realizat din materiale de înaltă calitate care asigură performanțe de lungă durată. Suportul este conceput pentru a rezista la greutatea majorității eBike-urilor și poate găzdui diferite dimensiuni de anvelope.

Asamblare și portabilitate ușoară

Configurarea suportului nostru pentru eBike este o ușoară. Vine cu un proces de asamblare simplu și direct, iar tot hardware-ul necesar este inclus în pachet. Suportul este, de asemenea, ușor și portabil, fiind ușor de transportat și depozitat atunci când nu este utilizat.

Compatibilitate cu diferite modele de biciclete electrice

Suportul nostru eBike este proiectat pentru a fi compatibil cu o gamă largă de modele de biciclete electrice. Indiferent dacă dețineți o bicicletă electrică de munte, un navetă urban sau o eBike pliabilă, standul nostru se poate adapta nevoilor dumneavoastră specifice.

Comandați azi suportul pentru eBike și experimentați confortul

Nu lăsați lipsa spațiului de depozitare sau bătălia de a parca eBike să vă împiedice să vă bucurați de plimbări. Investește astăzi în standul nostru pentru eBike și experimentează confortul și liniștea care vine cu un loc dedicat și sigur pentru bicicleta ta electrică. Comanda acum și fă primul pas către depozitarea și întreținerea fără efort pentru eBike!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart