producator scuter electric pliabil en-gros

producator scuter electric pliabil en-gros

Scuterul electric pliabil suprem – convenabil, eficient și ecologic

Prezentarea trotinetei electrice pliabile

V-ați săturat de congestionarea traficului, de costurile scumpe cu combustibilul și de bătăi de cap de a găsi parcare? Nu mai căuta! Trotineta noastră electrică pliabilă este soluția perfectă pentru naveta zilnică sau plimbările pe îndelete. Cu designul său compact, motorul puternic și caracteristicile ecologice, acest scuter revoluționează transportul personal.

Confortul la maxim

Trotineta noastră electrică pliabilă este concepută având în vedere confortul. Caracteristica sa pliabilă vă permite să-l transportați cu ușurință în mijloacele de transport în comun, să îl depozitați în portbagajul mașinii sau să îl puneți în birou. Nu vă mai faceți griji cu privire la furt sau la găsirea unui loc de parcare – pur și simplu pliați și plecați!

Eficient și puternic

Echipat cu un motor electric de înaltă performanță, scuterul nostru oferă o călătorie lină și eficientă. Cu o viteză maximă de [inserați viteza maximă] mph, veți putea trece prin trafic și veți ajunge la destinație în cel mai scurt timp. Bateria puternică asigură o călătorie de lungă durată, permițându-vă să călătoriți până la [inserați intervalul] mile cu o singură încărcare.

Sigur și de încredere

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Trotineta noastră electrică pliabilă este echipată cu caracteristici avansate de siguranță, inclusiv un far cu LED-uri și o lampă din spate pentru o vizibilitate sporită, un sistem de frânare receptiv pentru opriri rapide și un cadru robust pentru stabilitate. Fii sigur, te poți bucura de călătoria cu liniște sufletească.

Transport ecologic

Alegând scuterul nostru electric pliabil, nu numai că vă faceți viața mai convenabilă, ci și contribuiți la un viitor mai ecologic. Spre deosebire de vehiculele tradiționale pe gaz, scuterul nostru produce zero emisii, reducând amprenta de carbon și ajutând la combaterea poluării aerului. Alăturați-vă mișcării ecologice și călătoriți cu mândrie!

Confort și stil

Credem că mersul trebuie să fie o experiență confortabilă și plăcută. De aceea, scuterul nostru electric pliabil are un scaun cu perne, ghidon reglabil și anvelope care absorb șocuri pentru a oferi o călătorie lină și confortabilă. Cu designul său elegant și modern, veți îndrepta capetele oriunde ați merge.

Ușor de utilizat și întreținut

Trotineta noastră electrică pliabilă este concepută pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau experiență. Este ușor de utilizat, cu comenzi intuitive și o interfață ușor de utilizat. Întreținerea este și ea simplă, cu instrucțiuni simple pentru încărcarea bateriei și umflarea anvelopelor. Petreceți mai puțin timp îngrijorându-vă cu privire la întreținere și mai mult timp bucurându-vă de călătorie.

Experimentați viitorul transportului

Nu ratați ocazia de a deține scuterul electric pliabil suprem. Fie că ești un navetist zilnic, un căutător de aventură sau cineva care caută o modalitate distractivă și ecologică de a te deplasa, acest scuter este alegerea perfectă. Experimentați astăzi libertatea, confortul și entuziasmul transportului electric!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart