roti producator biciclete electrice en-gros

roti producator biciclete electrice en-gros

Bicicletă electrică Ultimate Wheels – O combinație perfectă de putere și eficiență

Vă prezentăm bicicleta electrică revoluționară Wheels, un mod de transport de ultimă oră care combină confortul unei biciclete tradiționale cu puterea și eficiența unei biciclete electrice. motor. Fie că faci naveta la serviciu, explorezi noi trasee sau pur și simplu te bucuri de aer liber, această bicicletă electrică inovatoare este concepută pentru a-ți duce experiența de mers la noi culmi.

Dezlănțuiți puterea

Echipată cu un motor electric puternic, bicicleta electrică cu roți oferă o plimbare încântătoare care vă propulsează fără efort înainte. Cu o simplă răsucire a clapetei de accelerație, puteți experimenta o creștere instantanee a puterii, permițându-vă să cuceriți cu ușurință pante abrupte și terenuri provocatoare. Spune la revedere navetelor transpirate și salută o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a te deplasa.

Eficiență maximă

Nu numai că bicicleta electrică cu roți oferă o cantitate impresionantă de putere, dar se mândrește și cu o eficiență excepțională. Motorul electric funcționează în armonie cu pedalarea dvs., oferind un impuls suplimentar atunci când este necesar și economisind energie atunci când navigați. Acest sistem inteligent vă asigură că puteți călători pe distanțe mai lungi fără să vă faceți griji că rămâneți fără baterie.

Conceput pentru confort și durabilitate

Confortul este o prioritate de top atunci când vine vorba de bicicleta electrică cu roți. Designul ergonomic are un scaun reglabil și ghidon, permițându-vă să găsiți poziția perfectă de condus pentru un confort maxim. Cadrul robust al bicicletei este construit pentru a rezista rigorilor utilizării zilnice, asigurând durabilitate și fiabilitate de lungă durată.

Funcții avansate de siguranță

Siguranța dumneavoastră este cea mai mare preocupare a noastră, motiv pentru care bicicleta electrică cu roți este echipată cu funcții avansate de siguranță. Bicicleta vine cu faruri și stopuri LED puternice, asigurând vizibilitate chiar și în condiții de lumină slabă. În plus, bicicleta este echipată cu frâne cu disc sensibile care oferă o putere de oprire fiabilă, oferindu-vă liniște sufletească în timpul plimbărilor.

Confort și versatilitate

Bicicleta electrică cu roți este concepută pentru a vă ușura viața. Cu o baterie litiu-ion detașabilă, îți poți reîncărca cu ușurință bicicleta oriunde ai acces la o priză. Bicicleta are, de asemenea, un afișaj LCD convenabil care oferă informații esențiale precum viteza, distanța parcursă și durata de viață a bateriei. În plus, cu designul său ușor, puteți transporta cu ușurință bicicleta sau o puteți depozita în spații înguste.

Prietenoasă cu mediul

Alegând bicicleta electrică cu roți, nu faci doar o alegere inteligentă pentru tine, ci și pentru mediu. Cu zero emisii, această bicicletă electrică ajută la reducerea amprentei de carbon și contribuie la un viitor mai curat și mai ecologic. Alăturați-vă mișcării către un transport durabil și experimentați bucuria de a conduce în timp ce sunteți conștient de mediu.

Concluzie

Bicicleta electrică cu roți oferă amestecul perfect de putere, eficiență și confort. Cu caracteristicile sale avansate, designul confortabil și natura ecologică, această bicicletă electrică schimbă jocul în lumea transportului. Indiferent dacă sunteți un navetist zilnic sau un pasionat de aventură, bicicleta electrică Wheels este biletul dvs. pentru o plimbare palpitantă și durabilă. Îmbrățișați viitorul transportului și îmbunătățiți-vă experiența de mers cu bicicleta electrică Wheels.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart