scuter pliabil ușor pentru adulți producător angro

scuter pliabil ușor pentru adulți producător angro

Scuterul pliabil ușor pentru adulți – Companionul urban perfect

Prezentarea trotinetei pliabile ușoare pentru adulți

V-ați săturat de naveta zilnică? Vrei să-ți explorezi orașul într-un mod convenabil și ecologic? Nu căutați mai departe decât scuterul nostru ușor pliabil pentru adulți. Proiectat pentru locuitorii din mediul urban, acest scuter elegant și portabil este partenerul perfect pentru aventurile tale de zi cu zi.

Portabilitate de neegalat

Una dintre caracteristicile remarcabile ale scuterului nostru pliabil ușor este portabilitatea sa incredibilă. Cântărind puțin mai puțin de 10 kilograme, acest scuter este ușor de transportat. Indiferent dacă te urci într-un autobuz, navighezi pe străzile aglomerate sau pur și simplu îl depozitezi în apartamentul tău, vei aprecia dimensiunea compactă și designul pliabil al acestuia. Cu doar câțiva pași simpli, puteți plia și desface scuterul în câteva secunde, făcându-l incredibil de convenabil pentru stilul dvs. de viață din mers.

Manevrabilitate fără efort

Nu lăsați să vă păcălească designul ușor – acest scuter este construit pentru performanță. Echipat cu roți cu rulare lină și un cadru robust, oferă o manevrabilitate fără efort pe diverse terenuri. Indiferent dacă navigați pe trotuare netede, alunecați prin parcuri sau abordați suprafețe neuniforme, veți experimenta de fiecare dată o călătorie lină și plăcută. Spune-ți adio de la blocajele de trafic și problemele legate de parcare și îmbrățișează cu ușurință libertatea de a te plimba prin orașul tău.

Confort și siguranță

Înțelegem că confortul și siguranța sunt esențiale atunci când vine vorba de alegerea unui scuter. De aceea, scuterul nostru pliabil ușor pentru adulți este conceput pentru confortul dumneavoastră. Ghidonul ergonomic oferă o prindere confortabilă, reducând tensiunea asupra încheieturilor în timpul călătoriilor lungi. Funcția de reglare a înălțimii asigură că călăreții de toate înălțimile își pot găsi potrivirea perfectă. În plus, trotineta este echipată cu un sistem de frânare fiabil, asigurându-vă siguranța și oferindu-vă liniște sufletească în timpul deplasării.

Prietenoase cu mediul

Odată cu preocuparea tot mai mare pentru mediu, este important să alegeți opțiuni de transport durabil. Trotineta noastră pliabilă ușoară pentru adulți nu este doar o alegere practică, ci și una ecologică. Optând pentru acest scuter, vă reduceți amprenta de carbon și contribuiți la un viitor mai ecologic. Alăturați-vă mișcării către o mobilitate urbană durabilă și aveți un impact pozitiv asupra planetei.

Posibilitati nesfârșite

Indiferent dacă faceți naveta la serviciu, faceți comisioane sau pur și simplu vă bucurați de o plimbare pe îndelete, scuterul nostru pliabil ușor pentru adulți deschide o lume de posibilități. Dimensiunea sa compactă vă permite să navigați fără efort pe străzile aglomerate și pe aleile înguste. Explorați pietre prețioase ascunse în orașul dvs., descoperiți cartiere noi și bucurați-vă de libertatea de a explora în propriul ritm. Cu acest scuter, fiecare călătorie devine o aventură.

Concluzie

Experimentați confortul, portabilitatea și libertatea oferite de scuterul nostru pliabil ușor pentru adulți. Îmbrățișați un stil de viață durabil în timp ce vă bucurați de fiorul explorării urbane. Spune la revedere aglomerației din trafic și problemelor de parcare și salută un nou mod de a te deplasa. Investește astăzi în scuterul nostru pliabil ușor pentru adulți și fă primul pas către un viitor mai convenabil și mai ecologic.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart