un producător de scutere electrice en-gros

un producător de scutere electrice en-gros

Companionul perfect pentru aventurile tale urbane – un trotinet electric

Soluția supremă de mobilitate urbană

Vă prezentăm un trotinet electric – biletul dvs. pentru transport fără efort și ecologic în oraș. Proiectat având în vedere stil, confort și durabilitate, acest scuter electric de ultimă oră este aici pentru a revoluționa naveta zilnică și aventurile urbane.

Fără efort și ecologic

Spuneți la revedere blocajelor de trafic și problemelor de parcare. Cu trotineta electrică One, poți aluneca fără efort pe străzile orașului, ocolind drumurile aglomerate și ajungând la destinație în cel mai scurt timp. Alimentat de un motor electric de ultimă generație, acest scuter oferă o călătorie lină și silențioasă, emițând zero emisii și reducând amprenta de carbon.

Performanță puternică

Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunea sa compactă. Trotineta electrică One are un puternic motor cu motorul său puternic, capabil să atingă viteze de până la 25 mile pe oră. Fie că treci prin intersecții aglomerate sau că navighezi pe dealuri abrupte, acest scuter asigură de fiecare dată o călătorie palpitantă și emoționantă.

Design elegant și stilat

Cu designul său elegant și modern, trotineta electrică One este o adevărată arătare. Fabricat din materiale de înaltă calitate, combină durabilitatea cu eleganța. Cadrul său ușor și designul pliabil îl fac ușor de transportat și depozitat, permițându-ți să-l iei oriunde te duci. Alegeți dintr-o gamă de culori vibrante pentru a se potrivi cu stilul dvs. personal și faceți o declarație pe străzi.

Intuitiv și ușor de utilizat

Proiectat pentru confortul dvs., trotineta electrică One este incredibil de ușor de utilizat. Comenzile intuitive și afișajul LCD facilitează navigarea și monitorizarea vitezei și a duratei de viață a bateriei. Trotineta are, de asemenea, lumini LED încorporate pentru vizibilitate și siguranță sporite, asigurând o călătorie fără griji, zi sau noapte.

Durată lungă de viață a bateriei

Nu vă faceți griji că rămâneți din nou fără energie. Trotineta electrică One este echipată cu o baterie litiu-ion de mare capacitate care oferă o autonomie de până la 20 de mile cu o singură încărcare. Indiferent dacă faci naveta la serviciu, faci comisioane sau explorezi orașul, acest scuter are rezistența pentru a ține pasul cu stilul tău de viață ocupat.

Funcții avansate de siguranță

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Trotineta electrică One este echipată cu caracteristici avansate de siguranță pentru a asigura o călătorie sigură și fără griji. Sistemul dublu de frânare oferă o putere de oprire fiabilă, în timp ce anvelopele care absorb șocuri oferă o călătorie lină și stabilă. În plus, scuterul este echipat cu un sonerie și reflectoare pentru o vizibilitate sporită și vigilență pentru alți utilizatori ai drumului.

Alăturați-vă revoluției electrice

Îmbrățișați viitorul transportului urban cu un scuter electric. Experimentați libertatea, confortul și entuziasmul mobilității electrice. Spuneți la revedere congestionării traficului, taxelor de parcare și emisiilor nocive. Îmbunătățiți-vă naveta zilnică și explorați-vă orașul ca niciodată. Ia-ți un trotinet electric astăzi și alătură-te revoluției electrice!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart