anvelope grase producator de biciclete electrice en gros

anvelope grase producator de biciclete electrice en gros

Explorați puterea și aventura unei biciclete electrice Fat Tire

Prezentarea bicicletei electrice Fat Tire: Un amestec perfect de putere și aventură

Sunteți gata să vă duceți experiența de ciclism la următoarea nivel? Nu căutați mai departe decât incredibila noastră bicicletă electrică Fat Tire. Combinând tot ce este mai bun din ambele lumi, această bicicletă inovatoare oferă confortul și eficiența unui motor electric cu emoția și versatilitatea anvelopelor grase.

Dezlănțuiți puterea

Cu un motor electric puternic, bicicleta noastră electrică Fat Tire vă permite să cuceriți fără efort orice teren. Indiferent dacă abordați dealuri abrupte, trasee accidentate sau pur și simplu călătoriți prin oraș, această bicicletă oferă echilibrul perfect între putere și control. Motorul electric oferă un impuls suplimentar, făcând urcușurile în deal o ușoară și permițându-vă să atingeți viteze mai mari cu ușurință.

Cucerește orice teren

Una dintre caracteristicile remarcabile ale bicicletei noastre electrice Fat Tire sunt anvelopele sale groase. Aceste anvelope largi, robuste, sunt proiectate special pentru a face față unei varietăți de terenuri, inclusiv nisip, zăpadă, noroi și trasee stâncoase. Cu suprafața lor crescută, anvelopele grase oferă tracțiune și stabilitate excelente, asigurând o călătorie lină și confortabilă chiar și pe cele mai dificile suprafețe. Fie că explorezi în aer liber sau faci naveta la serviciu, bicicleta noastră electrică Fat Tire se poate descurca cu toate.

Eficiența se întâlnește cu comoditatea

Datorită motorului său electric, bicicleta noastră electrică Fat Tire oferă un mod de transport eficient și ecologic. Motorul este alimentat de o baterie reîncărcabilă, permițându-vă să călătoriți pe distanțe lungi fără a fi nevoie să pedalați constant. Spune la revedere navetelor transpirate și salută o plimbare mai plăcută și mai fără efort. În plus, bicicleta noastră electrică Fat Tire are un panou de control ușor de utilizat, care vă permite să reglați cu ușurință nivelul de asistență oferit de motorul electric. Alegeți dintre diferite moduri de alimentare pentru a vă personaliza experiența de călătorie și pentru a conserva durata de viață a bateriei.

Confort și stil combinate

Înțelegem că confortul este esențial atunci când vine vorba de ciclism. De aceea, bicicleta noastră electrică Fat Tire este echipată cu o șa confortabilă și ghidon ergonomic, asigurând o călătorie relaxată și plăcută de fiecare dată. Cadrul robust al bicicletei oferă stabilitate și durabilitate, în timp ce designul său elegant adaugă o notă de stil aventurilor tale.

Experimentează libertatea

Indiferent dacă ești un ciclist pasionat sau abia la început, bicicleta noastră electrică Fat Tire oferă un nivel cu totul nou de libertate și aventură. Explorați trasee noi, descoperiți pietre prețioase ascunse și bucurați-vă de aer liber ca niciodată. Cu motorul său puternic, anvelopele robuste și designul confortabil, această bicicletă este construită pentru a te duce oriunde îți dorește inima.

Concluzie

Ești gata să pornești în următoarea ta aventură cu bicicleta? Nu căutați mai departe decât bicicleta noastră electrică Fat Tire. Cu motorul său puternic, anvelopele grase versatile și designul confortabil, această bicicletă este însoțitorul perfect pentru orice pasionat de aer liber. Experimentați emoția și comoditatea ciclismului electric în timp ce explorați noi orizonturi. Comandați bicicleta electrică Fat Tire astăzi și pregătiți-vă să dezlănțuiți puterea și aventura!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart