Bicicletă de munte electrică cu suspensie completă de vânzare en-gros

Bicicletă de munte electrică cu suspensie completă de vânzare en-gros

Găsiți-vă bicicleta de munte electrică cu suspensie completă perfectă de vânzare

Explorați emoția bicicletelor electrice de munte cu suspensie completă

Sunteți gata să vă duceți aventurile de ciclism montan la nivelul următor? Nu căutați mai departe decât selecția noastră de biciclete de munte electrice cu suspensie completă de vânzare. Aceste biciclete de ultimă generație combină tot ce este mai bun din ambele lumi, oferind fiorul ciclismului off-road cu puterea și confortul adăugate ale unui motor electric. Fie că ești un ciclist montan experimentat sau nou în acest sport, gama noastră de biciclete electrice de munte cu suspensie completă are ceva pentru toată lumea.

De ce să alegeți o bicicletă electrică de munte cu suspensie completă?

Bicicletele electrice de munte cu suspensie completă sunt concepute pentru a oferi cicliștilor cea mai bună experiență off-road. Combinația dintre sistemele de suspensie față și spate asigură o călătorie lină și confortabilă, chiar și pe cele mai dificile terenuri. Motorul electric adaugă un plus de putere, facilitând cucerirea dealurilor și parcurgerea distanțelor mai lungi fără a obosi.

Caracteristici și beneficii

Bicicletele noastre de munte electrice cu suspensie completă sunt dotate cu caracteristici pentru a vă îmbunătăți experiența de mers:

  • Motor electric puternic: Motorul electric oferă asistență atunci când nevoie cel mai mult, permițându-vă să abordați cu ușurință urcușurile abrupte și traseele dificile. Alegeți dintre diferite moduri de putere pentru a se potrivi cu stilul și terenul dvs. de mers.
  • Durată lungă de viață a bateriei: Bicicletele noastre sunt echipate cu baterii de mare capacitate care oferă performanțe de lungă durată. Vă puteți bucura de ore întregi de mers fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie.
  • Construcție durabilă: Construite pentru a rezista cerințelor de mers pe teren, bicicletele noastre electrice de munte cu suspensie completă sunt robuste. cadre, componente fiabile și sisteme de suspensie de înaltă calitate.
  • Sistem de frânare receptiv: Siguranța este primordială, motiv pentru care bicicletele noastre sunt echipate cu frâne cu disc hidraulice receptive. Puteți naviga cu încredere în coborâri abrupte și obstacole bruște.
  • Comenzi intuitive: Bicicletele noastre sunt proiectate cu comenzi ușor de utilizat, permițându-vă să reglați cu ușurință nivelul de asistență electrică, să monitorizați durata de viață a bateriei și urmăriți-vă statisticile de călătorie.

Găsiți-vă cursa perfectă

Cu gama noastră largă de biciclete de munte electrice cu suspensie completă de vânzare, veți găsi cu siguranță călătoria perfectă care se potrivește nevoile și preferințele dvs. Fie că sunteți în căutarea unei biciclete pentru aventuri de fond sau pentru coborâre, avem modele cu diferite dimensiuni ale cadrului, diametre ale roților și opțiuni de deplasare a suspensiei.

Experimentează viitorul ciclismului montan

Investiția într-o bicicletă de munte electrică cu suspensie completă deschide o lume de posibilități pentru aventurile tale în aer liber. Veți putea explora trasee noi, veți cuceri terenuri provocatoare și vă veți depăși limitele ca niciodată. Spune-ți adio oboselii și salută entuziasmul nesfârșit pe trasee.

Cumpărați bicicletele de munte electrice cu suspensie completă de vânzare astăzi

Sunteți gata să faceți saltul și să experimentați fiorul unei biciclete de munte electrice cu suspensie completă? Răsfoiți astăzi selecția noastră de biciclete de vânzare și găsiți cursa perfectă. Echipa noastră experimentată este aici pentru a vă ajuta cu orice întrebări pe care le aveți și pentru a vă asigura că luați o decizie în cunoștință de cauză. Pregătește-te să-ți ridici jocul de ciclism montan cu o bicicletă de munte electrică cu suspensie completă!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart