Bicicletă electrică nouă preț producător en-gros

Bicicletă electrică nouă preț producător en-gros

Explorați lumea incitantă a bicicletelor electrice la prețuri accesibile

Sunteți gata să experimentați fiorul ciclismului fără efort și să explorați împrejurimile dvs. ca niciodată? Nu căutați mai departe decât gama noastră de noi biciclete electrice, concepute pentru a vă revoluționa naveta zilnică sau aventurile de weekend. Cu tehnologie de ultimă oră și caracteristici ecologice, bicicletele noastre electrice oferă o alternativă convenabilă și durabilă la bicicletele tradiționale. Și partea cea mai bună? Prețurile noastre sunt accesibile, ceea ce face mai ușor ca niciodată să se alăture revoluției bicicletelor electrice.

Deplasare fără efort

Spune la revedere navetei transpirate și salută o călătorie fără stres cu bicicletele noastre electrice. Indiferent dacă navighezi pe străzile aglomerate ale orașului sau te confrunți cu terenuri dificile, bicicletele noastre electrice oferă un plus de putere pentru a-ți face călătoria lină și plăcută. Cu niveluri reglabile de asistență la pedală, puteți alege de câtă asistență aveți nevoie și puteți ajunge fără efort la destinație cu ușurință.

Prietenoase cu mediul

Reduceți amprenta de carbon și contribuiți la un viitor mai ecologic cu bicicletele noastre electrice. Alimentate cu baterii reîncărcabile, aceste biciclete emit zero emisii, ceea ce le face o opțiune de transport ecologică. Alegând o bicicletă electrică, puteți participa activ la lupta împotriva poluării aerului și puteți avea un impact pozitiv asupra planetei.

Funcții avansate

Noile noastre biciclete electrice sunt echipate cu funcții avansate pentru a vă îmbunătăți experiența de mers. De la afișajele LCD intuitive care oferă informații în timp real despre viteza și durata de viață a bateriei, până la lumini LED integrate pentru o vizibilitate sporită, fiecare aspect al bicicletelor noastre electrice este conceput pentru siguranța și confortul dumneavoastră. Cu scaune și ghidon reglabile, îți poți personaliza bicicleta pentru a se potrivi stilului și preferințelor tale unice de condus.

Durată lungă de viață a bateriei

Vă faceți griji că rămâneți fără baterie în timpul călătoriei dvs.? Bicicletele noastre electrice sunt echipate cu baterii de înaltă performanță care oferă putere de lungă durată. Cu o singură încărcare, vă puteți bucura de ore întregi de călătorie fără întreruperi. Și când este timpul să vă reîncărcați, pur și simplu conectați bicicleta și pregătiți-vă pentru următoarea aventură.

Design elegant și durabil

Bicicletele noastre electrice nu sunt doar funcționale, ci și plăcute din punct de vedere estetic. Cu un design elegant și modern, aceste biciclete vor face cu siguranță capetele oriunde ai merge. Construite cu materiale de înaltă calitate, bicicletele noastre electrice sunt durabile și construite pentru a dura, asigurându-vă că vă puteți bucura de ani de performanță fiabilă.

Prețuri accesibile

Credem că toată lumea ar trebui să aibă acces la beneficiile bicicletelor electrice, motiv pentru care oferim gama noastră la prețuri accesibile. Scopul nostru este să facem bicicletele electrice accesibile tuturor, fără a face compromisuri la calitate sau performanță. Cu prețurile noastre competitive, puteți experimenta bucuria de a merge cu bicicleta electrică fără a pierde banii. Deci, de ce să așteptați? Descoperiți astăzi lumea bicicletei electrice și alăturați-vă comunității în creștere de cicliști conștienți de mediu. Răsfoiți selecția noastră de biciclete electrice noi și găsiți-o pe cea perfectă care se potrivește nevoilor și bugetului dumneavoastră. Cu prețurile noastre accesibile și calitatea excepțională, vă puteți îmbarca într-o nouă aventură și vă puteți bucura de libertatea ciclismului electric.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart