biciclete electrice second hand de vânzare producător en-gros

biciclete electrice second hand de vânzare producător en-gros

Găsiți biciclete electrice second hand de calitate de vânzare

Descoperiți bicicleta electrică uzată perfectă pentru dvs.

Sunteți în căutarea unei biciclete electrice, dar nu doriți să spargeți banii ? Nu mai căuta! Selecția noastră de biciclete electrice second hand de vânzare vă oferă posibilitatea de a deține o călătorie de înaltă calitate, ecologică, la o fracțiune din cost.

De ce să alegeți o bicicletă electrică uzată?

Investiția într-o bicicletă electrică uzată vine cu numeroase beneficii. Nu numai că economisiți bani în comparație cu cumpărarea unuia nou-nouț, dar contribuiți și la reducerea amprentei de carbon. Alegând o bicicletă electrică second-hand, faceți o alegere durabilă, care susține mediul.

Asigurarea calității

Înțelegem că achiziționarea unei biciclete electrice uzate poate ridica îngrijorări cu privire la starea și fiabilitatea acesteia. De aceea, inspectăm și testăm cu atenție toate bicicletele noastre electrice uzate înainte de a le scoate la vânzare. Echipa noastră de experți se asigură că fiecare bicicletă îndeplinește standardele noastre stricte de calitate, oferindu-vă liniște sufletească la achiziția dumneavoastră.

O gamă largă de mărci și modele

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei biciclete compacte de oraș, a unei biciclete de munte puternice sau a unui cruiser confortabil, avem o gamă largă de biciclete electrice second hand, potrivite nevoilor dumneavoastră. Inventarul nostru include mărci de top precum Mocha, Cappu și Latte, printre altele. Cu diverse modele și specificații disponibile, cu siguranță vei găsi bicicleta perfectă pentru stilul și preferințele tale.

Prețuri accesibile

Unul dintre principalele avantaje ale achiziționării unei biciclete electrice uzate este economiile semnificative de costuri. Prețurile noastre sunt foarte competitive, permițându-vă să obțineți mai mult valoare pentru banii dvs. În plus, cu opțiunile noastre de finanțare, puteți distribui plățile și puteți face deținerea unei biciclete electrice și mai accesibilă.

Îndrumare și asistență experți

Echipa noastră de profesioniști experimentați este aici pentru a vă ajuta pe parcursul întregului proces de cumpărare. Indiferent dacă aveți întrebări despre o anumită bicicletă, dacă aveți nevoie de ajutor cu opțiunile de finanțare sau aveți nevoie de îndrumare în alegerea bicicletei electrice potrivite pentru nevoile dvs., suntem întotdeauna gata să vă oferim asistență prietenoasă și expertă.

Experiență convenabilă de cumpărături online

Cumpărăturile pentru o bicicletă electrică uzată nu a fost niciodată mai ușoară. Site-ul nostru web ușor de utilizat vă permite să răsfoiți inventarul nostru, să comparați diferite modele și să citiți descrieri detaliate ale fiecărei biciclete. Oferim informații clare și transparente, inclusiv specificații, kilometraj și orice caracteristici suplimentare, pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

Testați cursele și returnările

Înțelegem că cumpărarea unei biciclete online poate face dificilă evaluarea adecvării acesteia. De aceea oferim curse de testare în locația noastră fizică. Dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dvs., avem și o politică de returnare fără probleme. Satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră principală și dorim să aveți încredere în decizia dumneavoastră.

Începeți astăzi aventura cu bicicleta electrică!

Nu ratați ocazia de a deține o bicicletă electrică uzată de calitate. Răsfoiți acum inventarul nostru și găsiți cursa perfectă care se potrivește bugetului și stilului dvs. de viață. Alăturați-vă comunității în creștere a pasionaților de biciclete electrice și experimentați bucuria transportului ecologic.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart