cel mai ușor producător de biciclete electrice cu ridicata

cel mai ușor producător de biciclete electrice cu ridicata

Vă prezentăm cea mai ușoară eBike pentru o plimbare fără efort

Experimentați libertatea de a conduce cea mai ușoară eBike

V-ați săturat de bicicletele grele și greoaie, care vă fac călătoriile să pară un antrenament? Nu mai căuta! Cea mai ușoară eBike a noastră revoluționară este aici pentru a vă transforma experiența de ciclism. Proiectată cu tehnologie de ultimă oră și materiale premium, această eBike oferă o mers fără efort ca niciodată.

Amestecul perfect de design ușor și putere

Inginerii noștri au lucrat neobosit pentru a crea o eBike care combină tot ce este mai bun din ambele lumi – design ușor și performanță puternică. Cântărind doar XX kilograme, această eBike este incredibil de ușor de manevrat, făcând-o perfectă pentru navetă, plimbări în oraș sau pentru a explora trasee pitorești.

Performanță și eficiență de neegalat

Nu vă lăsați păcăliți de construcția sa ușoară – această bicicletă electrică are un pumn! Alimentat de un motor electric de ultimă generație, oferă o creștere impresionantă a puterii de pedalare, permițându-vă să cuceriți fără efort dealurile și să acoperiți distanțe lungi. Tehnologia avansată a bateriei asigură o autonomie extinsă, astfel încât să puteți explora fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie.

Confort și ergonomie

Înțelegem că confortul este esențial atunci când vine vorba de a vă bucura de plimbări. De aceea, cea mai ușoară eBike a noastră este echipată cu caracteristici ergonomice care acordă prioritate confortului dumneavoastră. Ghidonul și șaua reglabile vă permit să găsiți poziția perfectă de condus, reducând tensiunea pe spate și încheieturi. Sistemul de suspensie absoarbe șocurile și loviturile, oferind o călătorie lină și plăcută pe orice teren.

Intuitiv și ușor de utilizat

Credem că tehnologia ar trebui să vă îmbunătățească experiența de condus, nu să o complice. Cea mai ușoară eBike a noastră este proiectată cu comenzi intuitive care sunt ușor de înțeles și de utilizat. Ecranul LCD oferă toate informațiile esențiale de care aveți nevoie, inclusiv viteza, distanța, durata de viață a bateriei și multe altele. Cu doar câteva clicuri, puteți regla nivelurile de asistență la pedală pentru a se potrivi cu nivelul dorit de asistență.

Siguranța în primul rând

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. De aceea, cea mai ușoară eBike a noastră este echipată cu funcții avansate de siguranță pentru a asigura o călătorie fără griji. Farurile și stopurile puternice cu LED îți luminează calea, făcându-te vizibil pentru ceilalți utilizatori ai drumului. Frânele cu disc hidraulice receptive oferă o putere de oprire fiabilă, oferindu-vă control deplin chiar și în situații neașteptate.

Calitate și durabilitate

Credem în livrarea de produse care rezista testului timpului. Cea mai ușoară eBike a noastră este construită pentru a rezista, datorită componentelor sale de înaltă calitate și măiestriei meticuloase. De la cadru la transmisie, fiecare piesă este atent aleasă și asamblată pentru a asigura durabilitate și fiabilitate. Fii sigur, această eBike va fi însoțitorul tău pentru nenumărate aventuri.

Alăturați-vă revoluției conducerii fără efort

Nu lăsați bicicletele grele să vă împiedice să vă bucurați de libertatea de a merge cu bicicleta. Faceți upgrade la cea mai ușoară eBike a noastră și experimentați bucuria de a conduce fără efort. Indiferent dacă ești un navetiști zilnic sau un explorator de weekend, această eBike va revoluționa modul în care mergi. Spune-ți adio oboselii și salută posibilitățile nesfârșite pe două roți!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart