ciclu electric pentru femei producator en-gros

ciclu electric pentru femei producator en-gros

Bicicletă electrică pentru doamne – O combinație perfectă de stil și confort

Prezentarea bicicletei electrice pentru doamne

Sunteți o femeie modernă și activă în căutarea unei persoane convenabile și ecologice mijloc de transport? Nu căutați mai departe decât ciclul nostru electric conceput special pentru doamne. Cu designul său elegant și caracteristicile avansate, acest ciclu electric este amestecul perfect de modă și funcționalitate.

Stil și eleganță de neegalat

Ciclul nostru electric pentru doamne este creat cu un ochi pasionat pentru modă. Designul său elegant și feminin va atrage cu siguranță capetele oriunde ai merge. Indiferent dacă faci naveta la serviciu, faci comisioane sau pur și simplu te bucuri de o plimbare pe îndelete, acest ciclu electric te va face să ieși în evidență din mulțime.

Experiență de călărie comodă și fără efort

Cu bicicleta noastră electrică, vă puteți lua rămas bun de la necazurile de a pedala în sus sau împotriva vântului puternic. Motorul electric puternic oferă impulsul suplimentar de care aveți nevoie, făcându-vă călătoria fără efort și plăcută. Puteți controla cu ușurință viteza și puterea cu comenzile intuitive ale ghidonului, asigurând o călătorie lină și sigură de fiecare dată.

Prietenos cu mediul și durabil

Alegând ciclul nostru electric, nu beneficiați doar de dvs., ci și de mediu. Cu zero emisii și o amprentă de carbon redusă, acest mod de transport ecologic ajută la conservarea planetei noastre pentru generațiile viitoare. Alăturați-vă mișcării către durabilitate și ați avea un impact pozitiv asupra lumii.

Confort și siguranță

Confortul și siguranța dvs. sunt prioritățile noastre principale. Ciclul electric pentru femei este echipat cu o șa confortabilă și ghidon reglabil, permițându-vă să găsiți poziția perfectă de condus. Luminile LED încorporate asigură vizibilitatea în timpul călătoriilor de noapte, iar frânele receptive oferă o putere de oprire fiabilă, oferindu-vă liniște sufletească pe drum.

Baterie de lungă durată și autonomie extinsă

Ciclul nostru electric este alimentat de o baterie litiu-ion de mare capacitate, care oferă o autonomie extinsă. Puteți călători pe distanțe mai lungi fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie. Bateria se reincarca usor, iar cu incarcatorul inclus, o poti incarca convenabil acasa sau la birou.

Ușor de utilizat și întreținut

Ciclul nostru electric este conceput pentru a fi ușor de utilizat și de întreținere redusă. Panoul de control intuitiv vă permite să monitorizați durata de viață a bateriei și să reglați setările cu ușurință. Cadrul durabil și componentele de înaltă calitate asigură longevitatea, iar echipa noastră dedicată de asistență pentru clienți este întotdeauna gata să vă ajute cu orice întrebări sau nelămuriri.

Concluzie

Experimentați libertatea și comoditatea ciclului nostru electric pentru femei. Cu designul său elegant, experiența de călărie fără efort și natura ecologică, este alegerea perfectă pentru femeile moderne care apreciază atât modă, cât și funcționalitate. Alăturați-vă revoluției electrice și faceți-vă naveta zilnică o briză.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart