ciclu electric preț producător en-gros

ciclu electric preț producător en-gros

Prețul Cycle Electric – Biciclete electrice accesibile și de încredere

Căutați o bicicletă electrică accesibilă și fiabilă? Nu căutați mai departe decât Cycle Electric. Cu gama noastră largă de biciclete electrice, oferim produse de înaltă calitate la prețuri competitive. Indiferent dacă sunteți un navetist zilnic, un căutător de aventură sau cineva căruia pur și simplu îi place să meargă pe bicicletă, bicicletele noastre electrice sunt concepute pentru a vă satisface nevoile și pentru a vă depăși așteptările.

De ce să alegeți Cycle Electric?

La Cycle Electric, înțelegem importanța de a oferi clienților noștri cel mai bun raport calitate-preț. De aceea oferim biciclete electrice care nu sunt doar accesibile, ci și fiabile și durabile. Iată câteva dintre motivele pentru care ar trebui să alegeți Cycle Electric:

  • Calitate: Bicicletele noastre electrice sunt fabricate cu componente și materiale de înaltă calitate, asigurându-le longevitatea și performanța.
  • Eficiență: bicicletele noastre electrice sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, permițându-vă să călătoriți pe distanțe mai lungi fără să vă faceți griji că rămâneți fără baterie.
  • Confort: Acordăm prioritate confortului dvs. și am proiectat bicicletele noastre electrice pentru a oferi o experiență de mers lină și plăcută.
  • Varietate: Oferim o gamă largă de biciclete electrice, care se adresează nevoi și preferințe diferite. Indiferent dacă preferați o bicicletă de munte, o bicicletă pliabilă sau o bicicletă de oraș, avem ceva pentru toată lumea.
  • Siguranță: Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Bicicletele noastre electrice sunt dotate cu frâne, lumini și alte caracteristici de siguranță fiabile pentru a asigura o experiență de condus sigură.

Modelele noastre de biciclete electrice

La Cycle Electric, avem o gamă diversă de modele de biciclete electrice pentru diverse scopuri și stiluri de viață. Iată câteva dintre modelele noastre populare:

1. City Commuter

Modelul nostru City Commuter este perfect pentru cei care doresc o bicicletă electrică fiabilă și confortabilă pentru naveta zilnică. Cu designul său elegant, cadrul robust și motorul puternic, acest model oferă o călătorie lină și eficientă. De asemenea, vine cu funcții precum lumini încorporate, aripi și un portbagaj din spate pentru un plus de confort.

2. Mountain Explorer

Dacă vă plac aventurile off-road, modelul nostru Mountain Explorer este alegerea perfectă pentru dvs. Cu construcția sa robustă, anvelopele largi și sistemul avansat de suspensie, acest model poate face față cu ușurință terenurilor accidentate. De asemenea, are o baterie de lungă durată și mai multe trepte pentru performanțe îmbunătățite.

3. Folding Compact

Pentru cei care au nevoie de o bicicletă electrică compactă și portabilă, modelul nostru Folding Compact este o opțiune excelentă. Acest model poate fi pliat și depozitat cu ușurință în spații mici, ceea ce îl face ideal pentru navetiștii care au nevoie să-și transporte bicicletele în mijloacele de transport în comun sau să le depoziteze în spații limitate.

Prețuri competitive

La Cycle Electric, credem că toată lumea ar trebui să aibă acces la biciclete electrice de înaltă calitate la prețuri accesibile. Ne străduim să ne menținem prețurile competitive fără a compromite calitatea și performanța produselor noastre. Prețurile noastre sunt transparente și nu există costuri sau taxe ascunse. Oferim, de asemenea, opțiuni de plată flexibile, făcându-vă mai ușor să dețineți bicicleta electrică de vis.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unei biciclete electrice accesibile și de încredere, Cycle Electric este marca pentru dvs. Prin angajamentul nostru față de calitate, performanță și prețuri competitive, ne asigurăm că obțineți cea mai bună valoare pentru banii dvs. Explorați astăzi gama noastră de biciclete electrice și experimentați bucuria de a merge pe o bicicletă electrică.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart