d6+ producător angro

Prezentarea trotinetei electrice d6 – Plimbarea ta ecologică și eficientă

Descoperiți trotineta electrică d6

Căutați o modalitate convenabilă și ecologică de a naviga prin oraș străzi? Nu căutați mai departe decât trotineta electrică d6! Cu designul său elegant, performanța puternică și caracteristicile durabile, acest scuter este alegerea perfectă pentru toate nevoile dvs. de navetă.

Eficiență și putere combinate

Trotineta electrică d6 este echipată cu un motor electric de înaltă performanță care asigură o accelerație lină și o viteză maximă de până la 40 de mile pe oră. Indiferent dacă călătoriți pe străzi aglomerate sau urcați în sus, d6 oferă o călătorie puternică și fiabilă.

Durată lungă de viață a bateriei

Spune-ți la revedere anxietății! Trotineta electrică d6 vine cu o baterie litiu-ion de lungă durată care vă permite să călătoriți până la 30 de mile cu o singură încărcare. Aceasta înseamnă că puteți face naveta la serviciu, puteți face comisioane sau puteți explora orașul fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie.

Intuitiv și ușor de utilizat

Proiectat pentru confortul dvs., trotineta electrică d6 are un panou de control intuitiv care vă permite să reglați cu ușurință viteza, să monitorizați durata de viață a bateriei și să comutați între modurile de mers. Cu doar câteva clicuri, vă puteți personaliza călătoria în funcție de preferințele dvs.

Confortabil și sigur

Confortul și siguranța dvs. sunt prioritățile noastre principale. Trotineta electrică d6 este echipată cu un scaun cu perne și ghidon ergonomic, asigurând o experiență confortabilă de condus chiar și pe călătorii mai lungi. În plus, scuterul are faruri și stopuri LED strălucitoare, oferind o vizibilitate îmbunătățită și asigurându-vă că sunteți văzut de alți utilizatori ai drumului.

Compact și portabil

Trotineta electrică d6 este proiectată pentru a fi ușoară și pliabilă, făcându-l ușor de transportat și depozitat. Fie că trebuie să-l iei cu transportul public sau să-l depozitezi într-un apartament mic, d6 este suficient de compact pentru a se potrivi în spații înguste fără a compromite performanța.

Transport ecologic

Alegând trotineta electrică d6, nu investiți doar în confortul dvs., ci și într-un viitor mai ecologic. Cu zero emisii și poluare fonică minimă, acest scuter este o alternativă durabilă la modurile tradiționale de transport. Alăturați-vă revoluției electrice și contribuiți la un mediu mai curat și mai sănătos.

Experimentați astăzi trotineta electrică d6

Sunteți gata să vă revoluționați naveta zilnică? Experimentați puterea, eficiența și confortul scuterului electric d6. Spune-ți adio blocajelor de trafic și problemelor legate de parcare și adoptă o modalitate mai inteligentă de a te deplasa. Comandați astăzi trotineta electrică d6 și bucurați-vă de libertatea transportului ecologic.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart