e roți producător scuter electric en-gros

e roți producător scuter electric en-gros

Scuterul electric E Wheels – Combinația perfectă de eficiență și stil

Despre trotineta electrică E Wheels

Trotineta electrică E Wheels este un mod de transport de ultimă oră care combină eficiența , stil și eco-compatibilitate. Conceput pentru a oferi o călătorie convenabilă și plăcută, acest scuter electric oferă o gamă de caracteristici care îl fac să iasă în evidență din mulțime.

Eficiență și performanță

Trotineta electrică E Wheels este alimentată de un motor electric de înaltă performanță care oferă o accelerație lină și o viteză maximă de până la 20 de mile pe oră. Cu bateria sa reîncărcabilă litiu-ion, puteți călători până la 25 de mile cu o singură încărcare, făcându-l perfect pentru naveta zilnică sau plimbările relaxate prin cartier. Acest scuter electric dispune și de tehnologie de frânare regenerativă, care ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei prin conversia energiei cinetice produse în timpul frânării în energie electrică. Cu această caracteristică inovatoare, vă puteți bucura de o călătorie mai lungă fără să vă faceți griji că rămâneți fără putere.

Confort și comoditate

Trotineta electrică E Wheels este concepută având în vedere confortul dumneavoastră. Dispune de un scaun spatios si ergonomic care ofera un sprijin amplu pentru plimbari lungi. Ghidonul reglabil vă permite să găsiți poziția perfectă de condus, reducând oboseala și asigurând o experiență confortabilă de fiecare dată. În plus, acest scuter electric este echipat cu un sistem de suspensie față și spate, care absoarbe șocurile și loviturile de pe drum pentru o călătorie lină și stabilă. Anvelopele mari, pneumatice, oferă o tracțiune excelentă și ajută la îmbunătățirea stabilității generale, făcându-l potrivit pentru diverse terenuri.

Stil și design

Trotineta electrică E Wheels se mândrește cu un design elegant și modern, care cu siguranță va atrage capetele oriunde ați merge. Cu caroseria sa raționalizată și opțiunile elegante de culoare, poți să călătorești cu stil și să faci o declarație. Indiferent dacă faci naveta la serviciu sau explorezi orașul, acest scuter electric este amestecul perfect de funcționalitate și modă.

Caracteristici de siguranță

Siguranța este o prioritate de vârf, iar trotineta electrică E Wheels este echipată cu o gamă de funcții pentru a vă asigura liniștea sufletească. Vine cu lumini LED din față și din spate, oferind o vizibilitate excelentă în condiții de lumină scăzută. Claxonul vă permite să alertați pietonii și alte vehicule, asigurând o călătorie sigură și sigură. În plus, acest scuter electric are un sistem de frânare fiabil, care permite opriri rapide și receptive. Construcția robustă și materialele durabile oferă un plus de stabilitate și rezistență, asigurând o călătorie sigură pentru călăreții de toate vârstele.

Concluzie

Trotineta electrică E Wheels oferă o modalitate convenabilă, eficientă și elegantă de a vă deplasa. Cu performanța sa impresionantă, designul confortabil și concentrarea pe siguranță, acest scuter electric este alegerea perfectă pentru navetiști, călăreți de agrement și oricine caută un mod de transport mai ecologic. Experimentați viitorul mobilității cu trotineta electrică E Wheels.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart