mic producător de biciclete electrice cu ridicata

mic producător de biciclete electrice cu ridicata

Companionul perfect pentru naveta urbană – Bicicletă electrică mică

Prezentarea bicicletei electrice mici

Te-ai săturat să stai în ambuteiajele în timpul navetei zilnice? Doriți să vă reduceți amprenta de carbon și să contribuiți la un mediu mai curat? Nu căutați mai departe decât bicicleta noastră electrică mică – soluția perfectă pentru navetiștii urbani!

Deplasare fără efort

Mica noastră bicicletă electrică este concepută pentru a vă face naveta zilnică o briză. Cu dimensiunile sale compacte și cadrul ușor, navigarea prin străzi aglomerate și spații înguste nu a fost niciodată mai ușoară. Spune-ți adio de la necazul de a găsi locuri de parcare sau de a aștepta transportul public.

Performanță puternică

Nu vă lăsați să vă păcălească dimensiunea – bicicleta noastră electrică mică are un pumn când vine vorba de performanță. Echipat cu un motor electric puternic, vei putea naviga fără efort la viteze de până la 20 mph. Spune-ți la revedere navetei transpirate și salut la o călătorie mai rapidă și mai plăcută.

Baterie de lungă durată

Vă faceți griji că rămâneți fără energie în timpul navetei? Bicicleta noastră electrică mică este dotată cu o baterie de lungă durată care vă poate duce până la 30 de mile cu o singură încărcare. Indiferent dacă aveți o scurtă călătorie la birou sau aveți nevoie să faceți comisioane prin oraș, bicicleta noastră vă acoperă.

Compact și convenabil

Unul dintre cele mai mari avantaje ale bicicletei noastre electrice mici este dimensiunea sa compactă. Este ușor de depozitat în apartamente mici, birouri sau chiar să îl transportați în transportul public. Cu designul său pliabil, puteți plia și desface fără efort bicicleta în câteva secunde, făcând-o însoțitorul perfect pentru viața urbană.

Siguranța în primul rând

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. De aceea, bicicleta noastră electrică mică este echipată cu caracteristici de siguranță esențiale, cum ar fi farurile și stopurile LED, asigurându-vă că sunteți vizibil pentru ceilalți utilizatori ai drumului, chiar și în condiții de lumină scăzută. Bicicleta vine și cu frâne fiabile pentru opriri rapide și sigure.

Ecologist și rentabil

Alegând bicicleta noastră electrică mică, nu numai că faceți o alegere mai ecologică, ci și economisiți bani pe termen lung. Fără a fi nevoie de tarife de benzină sau de transport public, vă veți putea bucura de economii semnificative la naveta zilnică. Este un câștig-câștig atât pentru portofelul dvs., cât și pentru mediu.

Experimentați viitorul navetei

Alăturați-vă comunității în creștere a navetiștilor urbani care au îmbrățișat confortul și respectul ecologic al bicicletelor electrice mici. Spune-ți la revedere congestionării traficului, problemelor de parcare și navetei costisitoare. Experimentați astăzi viitorul navetei cu bicicleta noastră electrică mică. Comandați-vă bicicleta electrică mică acum și începeți să vă bucurați de beneficiile navetei fără efort și ecologice!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart