minibiciclete electrice pentru adulți producător angro

minibiciclete electrice pentru adulți producător angro

Minibicicletă electrică pentru adulți – Plimbarea perfectă pentru distracție și comoditate

Ești gata să experimentezi fiorul de a merge pe o minibicicletă? Nu căutați mai departe decât minibicicleta noastră electrică concepută special pentru adulți. Fie că sunteți în căutarea unui mod distractiv de a vă explora cartierul sau aveți nevoie de un mod convenabil de transport pentru naveta scurtă, mini-bicicletă electrică este alegerea perfectă.

Eficiență și confort

Mini-bicicleta noastră electrică combină eficiența unui motor electric cu confortul unui design compact. Spune-ți adio bătăliei de a găsi locuri de parcare sau de a aștepta în trafic. Cu mini-bicicleta noastră, poți să navighezi fără efort pe străzile aglomerate și să ajungi la destinație în cel mai scurt timp. Motorul electric oferă o călătorie lină și silențioasă, permițându-vă să vă bucurați de călătorie fără distragere. Dimensiunea compactă a bicicletei o face ușor de manevrat, făcând-o ideală pentru mediile urbane în care spațiul este limitat.

Performanță puternică

Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunea sa. Mini-bicicleta noastră electrică are un pumn când vine vorba de performanță. Motorul puternic asigură o accelerație rapidă și viteze maxime impresionante. Veți trece cu ușurință pe străzi, lăsându-i uimiți pe ceilalți navetiști. Cu o baterie durabilă care oferă putere de lungă durată, vă puteți bucura de plimbări prelungite fără să vă faceți griji că rămâneți fără încărcare. Mini-bicicleta noastră dispune și de frânare regenerativă, care ajută la reîncărcarea bateriei în timp ce mergi, maximizând autonomia și reducând nevoia de încărcare frecventă.

Confort și siguranță

Înțelegem importanța confortului și a siguranței atunci când vine vorba de mersul pe o minibicicletă. De aceea, mini-bicicleta noastră electrică este echipată cu funcții care acordă prioritate bunăstării tale. Designul ergonomic asigură o poziție confortabilă de condus, reducând solicitarea spatelui și umerilor. Scaunul căptușit oferă o amortizare suplimentară, permițându-vă să călătoriți perioade mai lungi fără disconfort. Pentru un plus de siguranță, mini-bicicleta noastră vine cu faruri și stopuri LED strălucitoare, asigurând vizibilitate chiar și în condiții de lumină slabă. Frânele receptive oferă o putere de oprire fiabilă, oferindu-vă liniște sufletească în timpul mersului.

Prietenoasă cu mediul

Alegând mini-bicicletă electrică, nu beneficiezi doar de tine, ci și de mediu. Cu zero emisii și poluare fonică, mini-bicicleta noastră este o alternativă ecologică la vehiculele tradiționale pe gaz. Vă puteți bucura de plimbări știind că aveți un impact pozitiv asupra planetei. În plus, mini-bicicleta noastră este ușor de întreținut. Cu mai puține piese în mișcare în comparație cu bicicletele pe benzină, există mai puțină uzură, ceea ce duce la costuri de întreținere mai mici și mai puține călătorii la mecanic.

Opțiuni de personalizare

Credem că mini-bicicletă ar trebui să reflecte stilul tău personal. De aceea, vă oferim o gamă largă de opțiuni de personalizare din care puteți alege. De la diferite opțiuni de culoare la accesorii, puteți face mini-bicicletă cu adevărat unică. Indiferent dacă preferați un aspect elegant și stilat sau doriți să adăugați caracteristici practice, cum ar fi un compartiment de depozitare sau un suport pentru telefon, opțiunile noastre de personalizare vă permit să creați o minibicicletă care se potrivește nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Concluzie

Experimentați emoția și comoditatea de a merge pe mini-bicicletă electrică pentru adulți. Cu performanța sa puternică, confortul și natura ecologică, este călătoria perfectă atât pentru distracție, cât și pentru caracter practic. Explorați împrejurimile dvs., faceți naveta cu ușurință și faceți o declarație cu o minibicicletă concepută pentru adulți ca dvs.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart