noul producător de biciclete de încărcare angro

noul producător de biciclete de încărcare angro

Prezentarea noii biciclete de încărcare revoluționare

Viitorul transportului durabil

Prezentarea noii biciclete de încărcare, un mod de transport revoluționar care combină confortul unei biciclete cu puterea energie regenerabila. Această inovație de ultimă oră este pregătită să transforme modul în care facem naveta, oferind o soluție durabilă și ecologică pentru mobilitatea urbană.

Eficientă și ecologică

Alimentată de un motor electric de ultimă generație, noua bicicletă de încărcare valorifică energia generată de la pedalare pentru a-și încărca bateria încorporată. Aceasta înseamnă că, pe măsură ce călătoriți, nu numai că ajungeți la destinație, ci și contribuiți la un viitor mai ecologic prin generarea de energie curată. Spune la revedere combustibililor fosili și salută o modalitate mai durabilă de a te deplasa.

Comfort de neegalat

Cu designul său elegant și cadrul ușor, noua bicicletă de încărcare oferă un confort de neegalat pentru navetiștii urbani. Fie că navighezi pe străzile aglomerate ale orașului sau mergi pe trasee pitorești de biciclete, această bicicletă este concepută pentru a-ți face călătoria lină și fără efort. În plus, cu ajutorul motorului electric, puteți aborda cu ușurință dealuri și distanțe mai lungi fără a transpira.

Inteligent și conectat

Noua bicicletă de încărcare nu este doar un mod de transport, ci un dispozitiv inteligent și conectat. Echipat cu tehnologie avansată, vine cu un sistem GPS încorporat, permițându-vă să navigați cu ușurință prin oraș și să descoperiți noi rute. În plus, poate fi conectat la smartphone printr-o aplicație dedicată, oferind date în timp real despre viteza, distanța parcursă și nivelul bateriei.

Conceput pentru siguranță

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. De aceea, noua bicicletă de încărcare este echipată cu o serie de funcții de siguranță pentru a asigura o experiență de condus sigură și plăcută. De la lumini LED puternice pentru vizibilitate îmbunătățită până la frâne receptive pentru oprire rapidă, fiecare aspect al acestei biciclete a fost proiectat cu atenție, având în vedere siguranța ta.

Personalizare și confort

Înțelegem că fiecare călăreț este unic, motiv pentru care noua bicicletă de încărcare oferă o gamă de opțiuni de personalizare pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră. De la înălțimea scaunului reglabil la diferite dimensiuni ale cadrului, vă puteți personaliza bicicleta pentru a vă asigura o potrivire perfectă. În plus, bicicleta este concepută pentru confort, cu o șa căptușită și ghidon ergonomic pentru a minimiza efortul asupra corpului.

Alăturați-vă Revoluției Verde

Alegând noua bicicletă de încărcare, nu numai că faceți o alegere inteligentă și durabilă pentru dvs., ci și contribuiți la un viitor mai ecologic pentru toată lumea. Cu tehnologia sa inovatoare, confortul și caracteristicile de siguranță, această bicicletă este setată să revoluționeze modul în care facem naveta. Alăturați-vă revoluției verde astăzi și fiți parte din mișcarea către o lume mai curată și mai durabilă.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart