Producător de asistență la pedală ebike en-gros

Producător de asistență la pedală ebike en-gros

Îmbunătățiți-vă experiența de mers cu tehnologia eBike Pedal Assist

În ultimii ani, bicicletele electrice (eBikes) au câștigat o popularitate imensă ca mod de transport ecologic și eficient. Odată cu progresele tehnologice, eBike-urile au devenit și mai versatile și mai ușor de utilizat, datorită introducerii sistemelor de asistență la pedală. În acest articol, vom explora beneficiile și caracteristicile tehnologiei de asistență la pedale eBike și modul în care vă poate îmbunătăți experiența de mers.

Ce este eBike Pedal Assist?

eBike Pedal Assist, cunoscut și sub denumirea de asistență electrică la pedală sau pur și simplu PAS (Pedal Assist System), este o caracteristică care permite cicliștilor să-și mărească puterea de pedalare cu ajutorul unui motor electric . Spre deosebire de un sistem bazat pe accelerație, în care motorul propulsează bicicleta fără nicio intervenție din partea călărețului, asistența la pedală necesită ca acesta să pedaleze pentru a activa motorul. Când călărețul începe să pedaleze, sistemul de asistență la pedală detectează forța și viteza mișcării de pedalare și oferă un nivel corespunzător de asistență a motorului electric. Aceasta înseamnă că călărețul poate alege nivelul de asistență de care are nevoie, variind de la asistență minimă pentru o experiență de ciclism mai tradițională până la asistență maximă pentru urcări fără efort sau pe distanțe mai lungi.

Beneficiile asistenței la pedală eBike

1. Gamă extinsă: Cu ajutorul asistenței la pedală, călăreții pot parcurge distanțe mai lungi fără să se simtă obosiți. Motorul electric oferă o creștere a puterii de pedalare a călăreților, permițându-le să călătorească mai departe și să exploreze mai mult, fără a-și face griji că rămâne fără energie. 2. Ușurință în urcare: abordarea pantelor abrupte poate fi o sarcină descurajantă, în special pentru cei cu fitness sau mobilitate limitată. Cu ajutorul asistenței la pedală eBike, cucerirea dealurilor devine mult mai ușoară. Motorul oferă puterea necesară pentru a urca fără efort în sus, făcând experiența de călătorie mai plăcută și mai accesibilă pentru o gamă mai largă de persoane. 3. Beneficii pentru fitness și sănătate: În timp ce asistența la pedală eBike oferă asistență, aceasta nu înseamnă că nu veți face niciun exercițiu. De fapt, poate fi o modalitate excelentă de a te angaja într-o activitate fizică fără a pune o presiune excesivă asupra articulațiilor sau mușchilor. Puteți alege în continuare să pedalați cu diferite niveluri de efort, în funcție de obiectivele și preferințele dvs. de fitness. 4. Naveta ușoară: asistența la pedala eBike este o opțiune excelentă pentru naveta zilnică. Vă permite să ajungeți la destinație mai repede și fără a transpira. Puteți naviga fără efort prin trafic, economisind atât timp, cât și energie.

Caracteristicile sistemelor de asistență la pedală eBike

1. Niveluri multiple de asistență: Majoritatea sistemelor de asistență la pedale eBike oferă mai multe niveluri de asistență, permițând călăreților să aleagă nivelul de asistență care se potrivește nevoilor lor. Această flexibilitate asigură o experiență de călătorie personalizată, indiferent dacă preferați un antrenament provocator sau o plimbare pe îndelete. 2. Comenzi intuitive: comenzile pentru sistemele de asistență la pedală eBike sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat și intuitive. În mod obișnuit, există un afișaj montat pe ghidon care permite cicliștilor să ajusteze cu ușurință nivelul de asistență sau să monitorizeze durata de viață a bateriei. 3. Eficiența bateriei: Sistemele de asistență la pedală eBike sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, maximizând durata de viață a bateriei. Sistemele reglează în mod inteligent nivelul de asistență în funcție de aportul de pedalare al pilotului, asigurând o utilizare optimă a puterii. 4. Integrare perfectă: Sistemele moderne de asistență la pedală eBike sunt integrate perfect în designul bicicletei, oferind un aspect elegant și raționalizat. Componentele sunt plasate strategic pentru a menține echilibrul și caracteristicile de manevrabilitate ale bicicletei.

Concluzie

Tehnologia de asistență la pedală eBike a revoluționat modul în care mergem cu bicicleta. Oferă o gamă largă de beneficii, inclusiv rază extinsă, ușurință în urcare, beneficii de fitness și navetă fără efort. Cu comenzi intuitive și niveluri de asistență personalizabile, sistemele de asistență la pedală eBike oferă o experiență de condus plăcută și ușor de utilizat. Indiferent dacă sunteți un ciclist experimentat sau un călăreț ocazional, încorporarea asistenței la pedale eBike în rutina dvs. de ciclism vă poate spori plăcerea generală și poate face fiecare plimbare o ușoară.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart