Producător de biciclete electrice 48v en-gros

Producător de biciclete electrice 48v en-gros

Descoperiți puterea și libertatea bicicletei electrice Rooder de 48 volți

Sunteți gata să experimentați emoția de a merge pe o bicicletă electrică? Nu căutați mai departe decât bicicleta electrică Rooder 48v. Cu motorul său puternic și bateria de lungă durată, această ebike este concepută pentru a vă duce în aventuri captivante, fiind în același timp ecologică.

Putere fără efort

Bicicleta electrică Rooder de 48 V este echipată cu un motor de înaltă performanță care oferă o putere impresionantă pentru a aborda orice teren. Indiferent dacă urci pe dealuri sau mergi pe drumuri plate, această bicicletă electrică te propulsează fără efort înainte, făcându-ți călătoria lină și plăcută.

Baterie de lungă durată

Vă faceți griji că rămâneți fără energie în timpul călătoriei dvs.? Bicicleta electrică Rooder de 48 V vine cu o baterie fiabilă și de lungă durată, care vă asigură că puteți parcurge distanța. Cu o singură încărcare, puteți acoperi distanțe lungi fără nicio grijă. În plus, bateria se încarcă rapid, astfel încât să puteți petrece mai mult timp călărețând și mai puțin timp așteptând.

Confortabil și elegant

Nu numai că bicicleta electrică Rooder de 48 volți este puternică, dar este și concepută pentru confortul tău. Designul ergonomic al bicicletei asigură o experiență confortabilă de condus, chiar și în timpul călătoriilor lungi. Scaunul si ghidonul reglabile iti permit sa gasesti pozitia perfecta de condus pentru un confort maxim. În plus, designul elegant și modern al ebike-ului va atrage capetele oriunde ai merge. Cu atenția pentru detalii și estetica elegantă, bicicleta electrică Rooder de 48v este o declarație atât de putere, cât și de stil.

Sigur și de încredere

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Bicicleta electrică Rooder 48v este echipată cu funcții avansate de siguranță pentru a asigura o călătorie sigură. Frânele receptive oferă o putere de oprire rapidă și fiabilă, oferindu-vă liniște sufletească în timp ce conduceți în orice situație. Cadrul durabil și componentele de înaltă calitate fac din această ebike un partener de încredere pentru toate aventurile tale.

Convenient și versatil

Bicicleta electrică Rooder de 48 volți este concepută pentru a se potrivi perfect în stilul tău de viață. Cu cadrul său ușor, este ușor de manevrat și transportat. Indiferent dacă faci naveta la serviciu, faci comisioane sau explorezi noi trasee, această ebike este însoțitorul perfect. În plus, vine cu funcții convenabile, cum ar fi un port USB încorporat, care vă permite să vă încărcați dispozitivele din mers.

Prietenoasă cu mediul

Alegând bicicleta electrică Rooder 48v, nu investiți doar în propria dvs. plăcere, ci și în mediul înconjurător. Cu zero emisii și consum redus de energie, această bicicletă electrică este un mod de transport durabil care reduce amprenta ta de carbon. Alăturați-vă mișcării către un viitor mai verde cu bicicleta electrică Rooder 48v.

Experimentează libertatea

Ești gata să pornești în următoarea ta aventură? Bicicleta electrică Rooder de 48 volți oferă libertatea de a explora locuri noi și de a te bucura de aer liber ca niciodată. Cu motorul său puternic, bateria de lungă durată și designul confortabil, această ebike este alegerea perfectă pentru călăreții de toate nivelurile. Experimentați fiorul de a merge pe o bicicletă electrică și descoperiți astăzi bucuria ebike-ului 48v Rooder.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart