Producător de biciclete electrice cruiser en-gros

Producător de biciclete electrice cruiser en-gros

Experimentați bucuria de a conduce cu bicicleta noastră electrică Cruiser

Vă prezentăm bicicleta noastră electrică Cruiser

Ești gata să pornești într-o aventură palpitantă pe două roți? Nu căutați mai departe decât bicicleta noastră electrică cruiser. Conceputa pentru a combina atractivitatea atemporală a unei biciclete clasice cruiser cu confortul și puterea tehnologiei electrice, bicicleta noastră electrică cruiser este alegerea perfectă pentru călăreții de toate vârstele și nivelurile de calificare.

Amestecul perfect de stil și funcționalitate

Bicicleta noastră electrică cruiser nu este doar un mod de transport, ci este o declarație de stil. Cu designul său elegant și retro, cu siguranță va atrage capetele oriunde ați merge. Indiferent dacă mergi pe plajă, explorezi străzile orașului sau faci comisioane, bicicleta noastră electrică de croazieră este însoțitorul perfect. Dar nu este vorba doar despre aspect. Bicicleta noastră electrică de croazieră este plină de funcții care o fac o bucurie să mergi. Motorul electric puternic oferă o călătorie lină și fără efort, permițându-vă să abordați cu ușurință dealurile și pantele. Sistemul reglabil de asistență la pedală vă oferă libertatea de a alege cât de multă asistență doriți, astfel încât să vă puteți personaliza călătoria după preferințe.

Dezlănțuiți-vă aventurierul interior

Cu bicicleta noastră electrică cruiser, posibilitățile sunt nesfârșite. Indiferent dacă ești un ciclist experimentat sau un începător, bicicleta noastră este concepută pentru a-ți oferi încrederea necesară pentru a explora noi orizonturi. Cadrul robust și anvelopele largi oferă stabilitate și control, asigurând o călătorie confortabilă pe orice teren. Faceți o plimbare pe îndelete de-a lungul coastei și simțiți briza pe față. Explorează trasee ascunse și descoperă locuri noi în orașul tău. Cu bicicleta noastră electrică de croazieră, lumea este a ta de explorat.

Fără efort și ecologic

Unul dintre cele mai mari avantaje ale bicicletei noastre electrice cruiser este eco-compatibilitatea. Alegând să mergeți cu bicicleta noastră electrică, luați o decizie conștientă de a vă reduce amprenta de carbon și de a contribui la un viitor mai ecologic. Motorul electric produce zero emisii, astfel încât să vă puteți bucura de călătorie știind că vă faceți partea pentru mediu. Încărcarea bicicletei noastre electrice cruiser este o briză. Pur și simplu conectați-l la orice priză standard și lăsați-l să se încarce peste noapte. Cu o încărcare completă, puteți călători mile și mile, fără să vă faceți griji că rămâneți fără putere.

Experimentează diferența

Sunteți gata să experimentați bucuria de a conduce bicicleta noastră electrică? Vizitați site-ul nostru astăzi și răsfoiți colecția noastră. Vă oferim o gamă largă de modele și culori pentru a se potrivi stilului dumneavoastră personal. Bicicletele noastre sunt construite pentru a rezista, cu componente de înaltă calitate și măiestrie. Alăturați-vă comunității în creștere a pasionaților de biciclete electrice și descoperiți un nou mod de a merge. Cu bicicleta noastră electrică cruiser, fiecare călătorie este o aventură.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart