Producător de biciclete electrice cu patru roți en-gros

Producător de biciclete electrice cu patru roți en-gros

Prezentarea inovatoarei biciclete electrice pe patru roți

Experimentați viitorul ciclismului cu bicicleta electrică pe patru roți

Sunteți gata să vă duceți experiența de ciclism la nivelul următor? Nu căutați mai departe decât bicicleta electrică revoluționară pe patru roți. Combinând confortul unei biciclete electrice cu stabilitatea și confortul celor patru roți, acest mod inovator de transport este perfect pentru călăreții de toate vârstele și abilitățile.

Stabilitate și siguranță de neegalat

Una dintre caracteristicile remarcabile ale bicicletei electrice cu patru roți este stabilitatea sa excepțională. Cu două roți suplimentare în comparație cu o bicicletă tradițională, călăreții se pot bucura de o călătorie lină și stabilă, chiar și pe terenuri denivelate. Acest lucru îl face o alegere excelentă pentru persoanele care pot avea probleme de echilibru sau pentru cei care pur și simplu preferă o experiență de condus mai sigură. În plus, bicicleta electrică cu patru roți este echipată cu caracteristici avansate de siguranță, inclusiv frâne fiabile și lumini LED strălucitoare, asigurând o călătorie sigură și vizibilă.

Fără efort și eficient

Datorită motorului său electric puternic, bicicleta electrică cu patru roți oferă pedalare fără efort și transport eficient. Indiferent dacă faceți naveta la serviciu, faceți comisioane sau explorați în aer liber, această bicicletă electrică vă va ajuta fără efort să ajungeți la destinație. Cu niveluri reglabile de asistență la pedală, puteți personaliza cantitatea de asistență motorie pentru a se potrivi preferințelor dvs. și nivelului dorit de efort. Spune la revedere navetelor transpirate și salută o călătorie mai plăcută și mai confortabilă.

Confort și comoditate

Proiectată pentru confortul călăreților, bicicleta electrică cu patru roți are o aranjare spațioasă și ergonomică a scaunelor. Scaunele și spătarele căptușite oferă un suport optim, permițându-vă să călătoriți perioade lungi de timp fără disconfort. În plus, bicicleta este echipată cu un spațiu amplu de depozitare, inclusiv un coș din față și din spate, perfect pentru a transporta alimente, rucsacuri sau orice alte lucruri esențiale de care ai putea avea nevoie în călătoria ta.

Prietenoasă cu mediul

Alegând bicicleta electrică cu patru roți ca mod de transport, aveți un impact pozitiv asupra mediului. Cu emisii zero și capacitatea de a reîncărca bateria bicicletei folosind surse de energie curată, vă puteți bucura de plimbări fără vinovăție, reducând în același timp amprenta de carbon. Alăturați-vă comunității în creștere de indivizi conștienți de mediu care adoptă opțiuni de transport durabil.

Opțiuni de personalizare

Personalizează-ți bicicleta electrică cu patru roți pentru a se potrivi stilului și preferințelor tale. Alegeți dintr-o gamă de culori vibrante și selectați accesorii, cum ar fi aripi, oglinzi și suporturi pentru telefon, pentru a vă îmbunătăți experiența de condus. Cu designul său elegant și modern, această bicicletă electrică va atrage cu siguranță capetele oriunde ai merge.

Concluzie

Experimentați viitorul ciclismului cu bicicleta electrică cu patru roți. Combinând stabilitatea, siguranța, confortul și respectul ecologic, acest mod inovator de transport oferă o experiență unică și plăcută de călătorie. Indiferent dacă sunteți un biciclist experimentat sau nou în bicicletă, această bicicletă electrică este alegerea perfectă pentru toate nevoile dvs. de navetă și de agrement. Îmbrățișează viitorul transportului și pornește în următoarea ta aventură cu bicicleta electrică cu patru roți.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart