Producător de biciclete electrice cu rază lungă de acțiune angro

Producător de biciclete electrice cu rază lungă de acțiune angro

Bicicletă electrică cu rază lungă de acțiune supremă – Dezlănțuiți-vă aventura

Descoperiți puterea bicicletelor electrice cu rază lungă de acțiune

Sunteți gata să vă duceți experiența cu bicicleta la nivelul următor? Nu căutați mai departe decât bicicletele noastre electrice cu rază lungă de acțiune. Conceput pentru a vă oferi libertatea de a explora, aceste biciclete combină confortul energiei electrice cu fiorul aventurii în aer liber.

Autonomie de neegalat

Una dintre caracteristicile remarcabile ale bicicletelor noastre electrice cu rază lungă este autonomia lor impresionantă. Cu o singură încărcare, puteți călători până la 80 de mile, permițându-vă să porniți în călătorii mai lungi fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie. Fie că plănuiești o plimbare pitorească prin mediul rural sau o aventură epică în teren, bicicletele noastre electrice te vor menține în continuare.

Călărit fără efort

Cu bicicletele noastre electrice cu rază lungă de acțiune, poți să-ți iei rămas bun de la zilele în care te lupți pe dealuri abrupte sau te lupți împotriva vântului în față puternic. Motorul electric puternic oferă un impuls pedalării, făcând fiecare plimbare o briză. Indiferent dacă faceți naveta la serviciu sau explorați un teren accidentat, veți putea menține un ritm confortabil și constant cu un efort minim.

Transport ecologic

Alegând o bicicletă electrică cu rază lungă de acțiune, nu numai că îți îmbunătățești propria experiență, dar vei avea și un impact pozitiv asupra mediului. Aceste biciclete produc zero emisii și sunt alimentate cu energie curată. Optând pentru o bicicletă electrică în detrimentul unui vehicul tradițional alimentat cu gaz, vă reduceți amprenta de carbon și contribuiți la un viitor mai ecologic.

Conceput pentru durabilitate

Bicicletele noastre electrice cu rază lungă de acțiune sunt construite pentru a rezista cerințelor oricărei aventuri. De la trasee accidentate până la străzile orașului, aceste biciclete sunt echipate cu componente de înaltă calitate și cadre robuste care pot face față celor mai dificile condiții. Cu întreținere și îngrijire regulată, bicicleta ta electrică va continua să ofere performanțe excepționale în anii următori.

Funcții avansate pentru siguranță

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. De aceea, bicicletele noastre electrice cu rază lungă de acțiune sunt echipate cu funcții avansate pentru a asigura o călătorie sigură și plăcută. De la faruri și stopuri LED puternice pentru vizibilitate îmbunătățită până la frâne receptive pentru opriri rapide, bicicletele noastre electrice sunt concepute pentru a vă menține în siguranță pe drum.

Confort și comoditate

Înțelegem că confortul este esențial atunci când vine vorba de a vă bucura de experiența dumneavoastră de ciclism. De aceea, bicicletele noastre electrice cu rază lungă de acțiune sunt proiectate cu caracteristici ergonomice, inclusiv scaune și ghidon reglabile, pentru a oferi o potrivire personalizată pentru cicliști de toate dimensiunile. În plus, bicicletele noastre sunt echipate cu opțiuni de depozitare, permițându-vă să vă transportați cu ușurință lucrurile esențiale.

Experimentează libertatea

Sunteți gata să experimentați fiorul unei biciclete electrice cu rază lungă de acțiune? Indiferent dacă ești un ciclist pasionat sau un călăreț ocazional, bicicletele noastre electrice vor revoluționa modul în care explorezi. Cu gama lor impresionantă, mersul fără efort și designul ecologic, aceste biciclete oferă combinația perfectă de putere și aventură. Nu ratați ocazia de a vă dezlănțui aventura. Ia-ți propria bicicletă electrică cu rază lungă de acțiune astăzi și pornește într-o călătorie ca nimeni altul.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart