Producător de biciclete electrice cu ridicata

Producător de biciclete electrice cu ridicata

Explorați emoția Ebike Dirt Bikes

Sunteți gata să vă duceți aventurile off-road la nivelul următor? Nu căutați mai departe decât gama noastră incredibilă de biciclete electrice. Combinând puterea și entuziasmul bicicletelor tradiționale de murdărie cu tehnologia ecologică și eficientă a bicicletelor electrice, aceste minuni cu două roți revoluționează modul în care mergem.

Dezlănțuiește-ți aventurierul interior

Indiferent dacă ești un călăreț experimentat sau abia la început, bicicletele noastre ebike sunt concepute pentru a satisface călăreții de toate nivelurile de calificare. Cu motoarele lor electrice puternice, puteți cuceri orice teren cu ușurință, de la trasee montane accidentate până la dune de nisip și tot ce se află între ele. Unul dintre cele mai mari avantaje ale bicicletelor ebike este versatilitatea lor. Acestea oferă opțiunea de a comuta între modurile electric și manual, permițându-vă să alegeți nivelul de asistență de care aveți nevoie. Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de o plimbare pe îndelete prin mediul rural sau vă puteți împinge la limite pe traseele de teren dificile.

Performanță puternică, design ecologic

Bicicletele noastre ebike nu sunt doar palpitante de condus, ci și ecologice. Cu emisii zero și poluare fonică minimă, acestea oferă o alternativă mai ecologică la bicicletele tradiționale pe benzină. Puteți explora natura și vă puteți bucura de traseele preferate fără a lăsa un impact negativ asupra mediului. Echipate cu baterii litiu-ion de ultimă generație, bicicletele noastre ebike oferă o autonomie și o putere impresionante. Puteți călători ore întregi cu o singură încărcare, știind că aveți rezistența de a aborda orice aventură care vă iese în cale. În plus, cu capabilitățile de încărcare rapidă, te vei întoarce pe trasee în cel mai scurt timp.

Confort și siguranță

Când vine vorba de mersul off-road, confortul și siguranța sunt primordiale. Bicicletele noastre ebike sunt proiectate cu caracteristici ergonomice pentru a asigura o călătorie confortabilă și sigură. Sistemele de suspensie reglabile absorb șocurile și loviturile, oferind o experiență lină și stabilă chiar și pe terenuri accidentate. În plus, bicicletele noastre ebike sunt echipate cu caracteristici avansate de siguranță, cum ar fi faruri și stopuri cu LED, asigurând vizibilitatea în condiții de lumină scăzută. Frânele cu disc oferă o putere de oprire fiabilă, oferindu-vă liniște sufletească în timp ce navigați pe trasee provocatoare.

Alăturați-vă comunității Ebike Dirt Bike

Când alegeți una dintre bicicletele noastre ebike, nu cumpărați doar un vehicul; vă alăturați unei comunități pasionate de călăreți. Împărtășiți-vă experiențele, învățați de la alți entuziaști și porniți în plimbări de grup pentru a descoperi noi trasee împreună. Echipa noastră dedicată de asistență pentru clienți este întotdeauna gata să vă ajute cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți. Ne angajăm să oferim servicii excepționale și să ne asigurăm că călătoria dvs. pe bicicletă electrică este extraordinară.

Concluzie

Experimentați emoția, puterea și respectarea mediului înconjurată de bicicletele electrice. Indiferent dacă ești un pasionat de adrenalină sau pur și simplu îți place să explorezi în aer liber, aceste biciclete oferă o plimbare plină de entuziasm, reducând în același timp amprenta ta de carbon. Alăturați-vă comunității în creștere a pasionaților de biciclete electrice și porniți astăzi în aventuri de neuitat!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart