Producător de biciclete electrice cu trei roți en-gros

Producător de biciclete electrice cu trei roți en-gros

Explorați libertatea și confortul unei biciclete electrice cu trei roți

Sunteți gata să experimentați un nivel cu totul nou de libertate și comoditate? Nu căutați mai departe decât bicicleta noastră electrică revoluționară cu trei roți! Fie că ești un navetist zilnic, un căutător de aventură sau cineva care pur și simplu dorește să se bucure de aer liber, bicicleta noastră electrică este soluția perfectă pentru tine.

Dezlănțuiți puterea mobilității electrice

Au trecut vremurile în care ne bazați exclusiv pe bicicletele tradiționale sau pe vehiculele care consumau gaz. Bicicleta noastră electrică cu trei roți combină tot ce este mai bun din ambele lumi, oferindu-vă puterea și viteza unui motor electric cu stabilitatea și confortul unui design cu trei roți. Spune la revedere navetelor transpirate și salută plimbările fără efort!

Experiență de condus fără efort

Bicicleta noastră electrică este proiectată având în vedere confortul și confortul dumneavoastră. Cu designul său ergonomic și poziția de scaun reglabilă, vă puteți bucura de o călătorie relaxată și confortabilă, indiferent de distanță. Configurația cu trei roți oferă o stabilitate excelentă, făcându-l perfect pentru călăreți de toate vârstele și abilitățile.

Mergeți la un nivel suplimentar

Cu bicicleta noastră electrică cu trei roți, nu va trebui niciodată să vă faceți griji că rămâneți fără putere. Motorul electric puternic și bateria de lungă durată vă asigură că puteți face un milă suplimentar în fiecare călătorie. Fie că faci naveta la serviciu, faci comisioane sau explorezi locuri noi, bicicleta noastră electrică te va duce acolo cu ușurință.

Prietenoasă cu mediul

Alegând bicicleta noastră electrică cu trei roți, nu investești doar în confortul tău, ci și în mediu. Cu zero emisii și amprentă minimă de carbon, bicicleta noastră electrică este o opțiune de transport durabilă care ajută la reducerea poluării aerului și la combaterea schimbărilor climatice. Este un câștig-câștig pentru tine și planetă!

Sigur și sigur

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Bicicleta noastră electrică cu trei roți este echipată cu caracteristici avansate de siguranță pentru a asigura o călătorie fără griji. De la sisteme de frânare fiabile la lumini LED strălucitoare pentru o vizibilitate sporită, puteți călători cu încredere, știind că sunteți protejat pe drum.

Comfort la îndemână

Bicicleta noastră electrică este concepută pentru a vă face viața mai ușoară. Cu compartimente de depozitare convenabile, îți poți transporta lucrurile cu ușurință. Comenzile intuitive și afișajul LCD oferă toate informațiile de care aveți nevoie dintr-o privire, în timp ce ghidonul reglabil și înălțimea scaunului permit o experiență de condus personalizată.

Alăturați-vă revoluției bicicletelor electrice

Sunteți gata să vă alăturați revoluției bicicletelor electrice? Nu ratați beneficiile incredibile ale bicicletei noastre electrice cu trei roți. Experimentați libertatea, confortul și natura ecologică a mobilității electrice. Fie că faci naveta, faci comisioane sau pur și simplu te bucuri de aer liber, bicicleta noastră electrică va fi însoțitorul tău de încredere la fiecare pas. Investește în viitorul tău și are un impact pozitiv asupra mediului. Ia-ți chiar astăzi bicicleta electrică cu trei roți și începe să te bucuri de plimbarea vieții!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart