Producător de biciclete electrice de 1000 wați en-gros

Producător de biciclete electrice de 1000 wați en-gros

Bicicletă electrică supremă de 1000 de wați – Puterea întâlnește eficiența

Prezentarea bicicletei electrice de 1000 de wați

Ești gata să-ți duci experiența de ciclism la următorul nivel? Nu căutați mai departe decât bicicleta noastră electrică puternică și eficientă de 1000 de wați. Conceput pentru a oferi amestecul perfect de putere și confort, această bicicletă electrică inovatoare este perfectă atât pentru naveta urbană, cât și pentru aventurile off-road.

Dezlănțuiți puterea

Cu motorul său de 1000 de wați, bicicleta noastră electrică oferă o plimbare plină de entuziasm ca nimeni alta. Indiferent dacă urci pe dealuri abrupte sau mergi pe drumuri plate, vei experimenta o călătorie lină și fără efort. Spune-ți la revedere navetei transpirate și salut la o călătorie mai rapidă și mai plăcută.

Eficiență maximă

Nu lăsați puterea să vă păcălească, bicicleta noastră electrică de 1000 de wați este, de asemenea, foarte eficientă. Echipat cu tehnologie avansată a bateriei, oferă o autonomie impresionantă la o singură încărcare. Puteți călători pe distanțe mai lungi fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie. În plus, caracteristicile de economisire a energiei ale bicicletei vă asigură că profitați la maximum de fiecare încărcare.

Confort și durabilitate

Înțelegem că confortul este esențial atunci când vine vorba de ciclism. De aceea, bicicleta noastră electrică de 1000 de wați este concepută pentru confortul tău. Scaunul ergonomic și ghidonul reglabil vă permit să găsiți poziția perfectă de condus pentru un confort maxim. În plus, cadrul robust al bicicletei și componentele de înaltă calitate asigură durabilitate, astfel încât să vă puteți bucura de ani de performanță fiabilă.

Funcții avansate

Bicicleta noastră electrică de 1000 de wați este plină cu funcții avansate pentru a vă îmbunătăți experiența de mers. Afișajul LCD intuitiv oferă informații în timp real, cum ar fi viteza, distanța și nivelul bateriei, permițându-vă să păstrați controlul în orice moment. Bicicleta dispune, de asemenea, de un far puternic cu LED-uri și o lampă din spate pentru o vizibilitate și siguranță sporite, în special în timpul plimbărilor nocturne.

Confort și versatilitate

Indiferent dacă faceți naveta la serviciu sau explorați în aer liber, bicicleta noastră electrică de 1000 de wați oferă confort și versatilitate de neegalat. Cu designul său ușor și cadrul pliabil, puteți transporta și depozita cu ușurință bicicleta atunci când nu este utilizată. Bicicleta vine și cu un suport spate, perfect pentru a transporta alimente sau alte lucruri esențiale.

Prietenoasă cu mediul

Alegerea unei biciclete electrice nu este benefică numai pentru tine, ci și pentru mediu. Optând pentru bicicleta noastră electrică de 1000 de wați, vă reduceți amprenta de carbon și contribuiți la un viitor mai ecologic. Cu emisii zero și poluare fonică, vă puteți bucura de plimbări fără vinovăție, protejând în același timp planeta.

Experimentați diferența

Sunteți gata să experimentați puterea și confortul bicicletei noastre electrice de 1000 de wați? Comanda-l pe al tău astăzi și pornește într-o nouă eră a ciclismului. Indiferent dacă sunteți un navetiști zilnic sau un căutător de aventură, această bicicletă electrică vă va revoluționa călătoria. Alăturați-vă comunității în creștere de pasionați de biciclete electrice și bucurați-vă de libertatea drumului deschis. Declinarea răspunderii: vă rugăm să verificați legile și reglementările locale cu privire la utilizarea bicicletelor electrice înainte de a face o achiziție.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart