Producător de biciclete electrice de 750 W en-gros

Producător de biciclete electrice de 750 W en-gros

Explorați puterea și libertatea unei eBike de 750 W

Sunteți gata să experimentați fiorul ciclismului fără efort în timp ce vă bucurați de aer liber? Nu căutați mai departe decât eBike-ul nostru puternic și versatil de 750 W. Conceput pentru a vă oferi o plimbare plină de entuziasm, această bicicletă electrică combină confortul unei biciclete tradiționale cu viteza și ușurința unui motor electric.

Putere fără efort

Cu motorul său de 750 W, eBike-ul nostru oferă o cantitate impresionantă de putere pentru a aborda orice teren. Indiferent dacă cuceriți dealuri abrupte, călătoriți pe străzile orașului sau explorați trasee off-road, această bicicletă electrică vă va propulsa fără efort înainte. Spune-ți la revedere navetelor transpirate și salut la o călătorie lină și plăcută.

Baterie de lungă durată

Echipată cu o baterie litiu-ion de mare capacitate, eBike-ul nostru de 750 W vă asigură că puteți călători pentru perioade îndelungate fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie. Bateria este ușor reîncărcabilă, permițându-vă să o conectați comod acasă sau la serviciu. Cu o singură încărcare, puteți acoperi distanțe lungi și puteți explora noi orizonturi.

Asistență inteligentă la pedală

eBike-ul nostru dispune de un sistem inteligent de asistență la pedală care ajustează fără probleme nivelul de asistență în funcție de viteza și efortul dumneavoastră de pedalare. Aceasta înseamnă că puteți alege să călăriți cu un efort minim și să lăsați motorul să facă treaba sau vă puteți crește puterea de pedalare și vă puteți bucura de senzația unei biciclete tradiționale. Alegerea vă aparține, iar eBike-ul se va adapta stilului dvs. de condus preferat.

Durabil și de încredere

Înțelegem importanța unei biciclete fiabile și durabile, motiv pentru care eBike-ul nostru de 750 W este construit pentru a rezista. De la cadrul robust la componentele de înaltă calitate, fiecare aspect al acestei biciclete electrice este proiectat având în vedere longevitatea. Mergeți cu încredere, știind că eBike-ul dumneavoastră poate face față cu orice îi aruncați.

Confort și comoditate

Confortul este esențial atunci când vine vorba de a vă bucura de plimbare, iar eBike-ul nostru de 750 W oferă rezultate. Cu designul său ergonomic și înălțimea scaunului reglabil, puteți găsi poziția perfectă de condus pentru un confort maxim. EBike vine, de asemenea, cu funcții convenabile, cum ar fi un far LED încorporat pentru o vizibilitate sporită și un suport din spate pentru transportul bunurilor.

Prietenoasă cu mediul

Alegând eBike-ul nostru de 750 W, nu investiți doar în propria dvs. plăcere, ci și în mediul înconjurător. Bicicletele electrice produc zero emisii, ceea ce le face o alternativă ecologică la transportul tradițional. Reduceți-vă amprenta de carbon și contribuiți la un viitor mai curat și mai ecologic cu bicicleta noastră electrică.

Experimentează libertatea

Ești gata să pornești într-o nouă aventură? EBike-ul nostru de 750 W oferă libertatea de a explora fără limite. Indiferent dacă faci naveta la serviciu, faci comisioane sau pur și simplu te bucuri de o plimbare pe îndelete, această bicicletă electrică îți va îmbunătăți călătoria și va face din fiecare moment de pe drum unul memorabil. Descoperiți astăzi puterea, confortul și bucuria eBike-ului nostru de 750 W. Este timpul să vă îmbunătățiți experiența de ciclism și să îmbrățișați un nou mod de a conduce.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart