Producător de biciclete electrice din fibră de carbon cu ridicata

Producător de biciclete electrice din fibră de carbon cu ridicata

Bicicletă electrică supremă din fibră de carbon: un amestec perfect de stil și performanță

Vă prezentăm bicicleta noastră revoluționară din fibră de carbon, combinația perfectă de stil, performanță și durabilitate. Proiectată cu tehnologie de ultimă oră și măiestrie superioară, această bicicletă electrică este setată să revoluționeze experiența dumneavoastră de navetă.

Performanță de neegalat

Bicicleta noastră electrică din fibră de carbon este echipată cu un motor electric puternic care oferă o accelerație fără probleme și o viteză maximă de până la 25 mph. Indiferent dacă cuceriți dealuri abrupte sau călătoriți pe străzile orașului, această ebike oferă echilibrul perfect între putere și eficiență.

Ușoară și durabilă

Una dintre caracteristicile remarcabile ale bicicletei noastre electrice din fibră de carbon este construcția sa ușoară. Fabricată din materiale din fibră de carbon de înaltă calitate, această bicicletă electrică cântărește doar XX lbs, făcând-o incredibil de ușor de manevrat și transportat. În ciuda designului său ușor, nu face compromisuri în ceea ce privește durabilitatea, asigurând o călătorie de lungă durată și fiabilă.

Design elegant și stilat

Cu designul său elegant și modern, bicicleta noastră electrică din fibră de carbon este o adevărată arătare. Cadrul din fibră de carbon nu numai că se adaugă la atractivitatea sa estetică, dar oferă și o absorbție excelentă a șocurilor, asigurând o călătorie lină și confortabilă. Fie că faci naveta la serviciu sau explorați orașul, veți merge cu stil cu bicicleta noastră electrică.

Experiență de condus fără efort

Datorită motorului său electric, bicicleta noastră electrică din fibră de carbon oferă o experiență de mers fără efort. Funcția de asistență la pedală vă permite să alegeți nivelul de asistență de care aveți nevoie, făcându-l ideal atât pentru începători, cât și pentru călăreți experimentați. Spune-ți la revedere navetelor transpirate și salut la o călătorie plăcută și fără stres.

Baterie de lungă durată

Bicicleta noastră electrică din fibră de carbon este alimentată de o baterie litiu-ion de mare capacitate care oferă o autonomie impresionantă de până la XX mile cu o singură încărcare. Fie că faci naveta la serviciu sau te îmbarci într-o aventură de weekend, te poți baza pe ebike-ul nostru pentru a te duce oriunde trebuie să mergi. În plus, bateria se încarcă rapid, astfel încât veți petrece mai puțin timp așteptând și mai mult timp călătorind.

Funcții avansate de siguranță

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. De aceea, bicicleta noastră electrică din fibră de carbon este echipată cu caracteristici avansate de siguranță, inclusiv frâne cu disc receptive și lumini LED integrate. Indiferent dacă călăriți ziua sau noaptea, puteți călători cu încredere știind că sunteți vizibil pentru ceilalți pe drum.

Transport ecologic

Alegând bicicleta noastră electrică din fibră de carbon, nu doar investiți într-o plimbare de înaltă performanță, ci și contribuiți la un viitor mai ecologic. Cu emisii zero și amprentă redusă de carbon, această bicicletă electrică este o alternativă ecologică la metodele tradiționale de transport. Alăturați-vă mișcării către naveta sustenabilă și aveți un impact pozitiv asupra mediului.

Concluzie

Experimentați cea mai bună călătorie cu bicicleta noastră electrică din fibră de carbon. De la performanța de neegalat și designul său ușor până la stilul său elegant și caracteristicile avansate de siguranță, această bicicletă electrică este o schimbare a jocului în lumea transportului electric. Spune-ți la revedere blocajelor în trafic și salut la o navetă mai rapidă și mai plăcută. Investește astăzi în bicicleta noastră electrică din fibră de carbon și revoluționează modul în care călătoriți.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart