producător de biciclete electrice ieftine en-gros

producător de biciclete electrice ieftine en-gros

Biciclete electrice accesibile și de încredere pentru orice buget

Descoperiți bicicleta electrică ieftină perfectă pentru naveta zilnică

V-ați săturat să stați în ambuteiaje sau să cheltuiți o avere pe benzină? Nu căutați mai departe – gama noastră de biciclete electrice ieftine oferă o soluție ecologică și rentabilă pentru naveta zilnică. Fie că ești student, profesionist sau pur și simplu cineva care dorește să economisească bani și să-și reducă amprenta de carbon, bicicletele noastre electrice la prețuri accesibile sunt alegerea perfectă.

De ce să alegeți o bicicletă electrică?

Bicicletele electrice au câștigat o popularitate imensă în ultimii ani și din motive întemeiate. Acestea oferă toate beneficiile unei biciclete tradiționale, cu avantajul suplimentar al unui motor electric. Iată câteva motive convingătoare pentru a alege o bicicletă electrică:

  • Eficientă din punct de vedere al costurilor: spune la revedere costurilor scumpe cu combustibil și taxelor de parcare. Cu o bicicletă electrică, puteți călători până la 20 de mile cu o singură încărcare, totul pentru doar câțiva cenți.
  • Ecologist: alegând o bicicletă electrică, contribuie activ la un viitor mai verde. Bicicletele electrice produc zero emisii, reducând amprenta de carbon și contribuind la combaterea poluării aerului.
  • Beneficii pentru sănătate: Nu lăsați motorul electric să vă păcălească – bicicletele electrice necesită încă pedalarea. Acest exercițiu blând vă poate îmbunătăți sănătatea cardiovasculară, vă poate crește nivelul de fitness și vă poate ajuta să rămâneți activ.
  • Confort: bicicletele electrice sunt perfecte pentru naveta urbană. Spune-ți la revedere autobuzelor, trenurilor și blocajelor aglomerate. Cu o bicicletă electrică, poți să navighezi fără efort pe străzile orașului și să ajungi la destinație împrospătat.

Gama noastră de biciclete electrice ieftine

La Rooder Group, înțelegem că accesibilitatea este cheie atunci când vine vorba de alegerea unei biciclete electrice. De aceea oferim o gamă largă de biciclete electrice ieftine, care nu fac compromisuri la calitate sau performanță. Iată câteva dintre caracteristicile la care vă puteți aștepta de la bicicletele noastre electrice:

  • Motor puternic: Bicicletele noastre electrice sunt echipate cu un motor puternic care oferă asistență lină și eficientă în timp ce pedalați. Spune-ți la revedere luptei în sus sau împotriva vântului în contra – bicicletele noastre electrice îți vor face plimbarea într-un mod ușor.
  • Durată lungă a bateriei: bicicletele noastre electrice vin cu o baterie de lungă durată care îți permite pentru a parcurge distanțe lungi cu o singură încărcare. Indiferent dacă faceți naveta la serviciu sau explorați mediul rural, bicicletele noastre electrice vă vor menține mai departe.
  • Construcții durabile: Credem că oferim clienților noștri biciclete electrice care sunt construite pentru ultimul. Bicicletele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și fiabilitate pentru anii următori.
  • Ride confortabil: Înțelegem importanța unei călătorii confortabile. De aceea, bicicletele noastre electrice sunt proiectate cu funcții ergonomice, inclusiv scaune și ghidon reglabile, pentru a asigura o experiență plăcută și plăcută.

Experimentați astăzi bucuria ciclismului electric

Nu faceți acest lucru. lăsați constrângerile bugetare să vă împiedice să experimentați bucuria ciclismului electric. Cu gama noastră de biciclete electrice ieftine, vă puteți bucura de toate beneficiile transportului electric fără a pierde banii. Vizitați site-ul nostru astăzi și explorați selecția noastră de biciclete electrice la prețuri accesibile. Echipa noastră prietenoasă și informată este gata să vă ajute în găsirea bicicletei electrice perfecte pentru nevoile dumneavoastră. Începeți călătoria dvs. de navetă ecologică și rentabilă astăzi!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart