Producător de biciclete electrice pentru copii cu ridicata

Producător de biciclete electrice pentru copii cu ridicata

Bicicleta electrică perfectă pentru copii pentru distracție și aventură

Căutați o modalitate sigură și interesantă de a vă prezenta copilul în lumea ciclismului? Nu căutați mai departe decât bicicleta noastră electrică de top pentru copii! Proiectată pentru siguranța și plăcerea copilului dvs., bicicleta noastră electrică oferă o plimbare palpitantă, asigurând în același timp liniște sufletească pentru părinți.

Sigur și de încredere

Siguranța este prioritatea noastră principală. Bicicleta electrică pentru copii este echipată cu funcții avansate de siguranță pentru a vă proteja copilul în timp ce merge. Cadrul robust oferă stabilitate, în timp ce frânele fiabile asigură o putere de oprire rapidă și eficientă. Cu setările de viteză reglabile, puteți controla cu ușurință viteza bicicletei pentru a se potrivi cu nivelul de calificare al copilului dumneavoastră.

Ușor de utilizat

Bicicleta electrică pentru copii este concepută pentru a fi ușor de utilizat, chiar și pentru cei mai tineri călăreți. Dispune de o interfață simplă și intuitivă care îi permite copilului să controleze cu ușurință viteza și direcția bicicletei. Designul ușor îl face ușor de manevrat, în timp ce scaunul confortabil asigură o călătorie lină și plăcută.

Durată lungă de viață a bateriei

Cu bicicleta electrică pentru copii, copilul dumneavoastră se poate bucura de ore întregi de distracție non-stop. Bateria de mare capacitate oferă energie de lungă durată, permițându-i copilului să exploreze și să se aventureze fără să-și facă griji că rămâne fără încărcare. Bateria este ușor reîncărcabilă, astfel încât să-ți poți aduce copilul înapoi rapid pe drum.

Durabilă și elegantă

Bicicleta electrică pentru copii este construită pentru a rezista rigorilor jocului activ. Construcția durabilă asigură că poate face față cu ușurință denivelări, sărituri și teren accidentat. De asemenea, este proiectat cu un aspect elegant și stilat pe care copilul dumneavoastră îl va iubi, făcându-l să fie invidia prietenilor lor.

Prietenoase cu mediul

În calitate de părinți, dorim să îi învățăm pe copiii noștri importanța îngrijirii mediului înconjurător. Bicicleta electrică pentru copii este o alternativă ecologică la bicicletele tradiționale. Alegând o bicicletă electrică, reduceți amprenta de carbon a copilului dumneavoastră și îi insufleți un sentiment de responsabilitate față de planetă.

Beneficiile călăriei

Nu numai că bicicleta electrică pentru copii este un mod distractiv prin care copilul dumneavoastră își petrece timpul, dar oferă și numeroase beneficii. Mersul pe bicicletă ajută la îmbunătățirea echilibrului, coordonării și abilităților motorii. De asemenea, promovează un stil de viață sănătos și activ, menținându-vă copilul în formă și activ.

Concluzie

Bicicleta electrică pentru copii este alegerea perfectă pentru părinții care doresc să-și introducă copilul în lumea ciclismului într-un mod sigur și interesant. Cu caracteristicile sale avansate de siguranță, designul ușor de utilizat, durata lungă de viață a bateriei și construcția durabilă, oferă o plimbare palpitantă pe care copilul dumneavoastră o va iubi. Alegeți bicicleta electrică pentru copii noștri și urmăriți cum încrederea și independența copilului dumneavoastră cresc în timp ce se îmbarcă în nenumărate aventuri.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart