producător de biciclete electrice pentru navetiști

producător de biciclete electrice pentru navetiști

Bicicleta electrică perfectă pentru navetă pentru călătoria ta zilnică

Te-ai săturat să stai în trafic în fiecare zi, să pierzi timp și bani în naveta zilnică? Spune la revedere stresului și salută o modalitate mai eficientă și mai plăcută de a te deplasa cu bicicleta noastră electrică pentru navetiști.

Deplasare fără efort

Bicicleta noastră electrică pentru navetă este concepută pentru a face naveta zilnică fără efort și convenabilă. Cu motorul său electric puternic, puteți aborda cu ușurință dealuri și distanțe lungi fără a transpira. Spune-ți adio sosirii la serviciu obosit și transpirat!

Baterie de lungă durată

Bicicleta noastră electrică pentru navetiști este echipată cu o baterie de lungă durată care vă va menține în funcțiune toată ziua. Indiferent dacă aveți o călătorie scurtă sau o călătorie mai lungă, bicicleta noastră electrică va avea suficientă putere pentru a vă duce acolo unde trebuie să mergeți. În plus, bateria este ușor de îndepărtat, astfel încât să o poți încărca acasă sau la birou.

Confortabil și elegant

Înțelegem că confortul este important, mai ales atunci când petreci mult timp pe bicicletă. De aceea, bicicleta noastră electrică pentru navetiști are o șa confortabilă și ghidon ergonomic, asigurând o călătorie lină și plăcută. În plus, designul său elegant și modern va atrage capetele oriunde ai merge.

Sigur și de încredere

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Bicicleta noastră electrică pentru navetiști este echipată cu frâne și lumini de înaltă calitate, asigurându-vă că puteți călători cu încredere, zi sau noapte. Cadrul robust și anvelopele rezistente la perforare oferă stabilitate și durabilitate, astfel încât să aveți încredere în bicicleta dvs. electrică pentru a face față oricăror condiții de drum.

Funcții convenabile

Ne-am gândit la toate pentru a face naveta zilnică cât mai comodă posibil. Bicicleta noastră electrică pentru navetiști vine cu un suport încorporat, perfect pentru a-ți transporta laptopul, alimentele sau alte lucruri esențiale. De asemenea, are un port USB, astfel încât să vă puteți încărca telefonul sau alte dispozitive din mers.

Prietenoasă cu mediul

Alegând bicicleta noastră electrică pentru navetiști, nu numai că îți faci viața mai ușoară, dar vei avea și un impact pozitiv asupra mediului. Cu zero emisii și fără nevoie de gaz, bicicleta noastră electrică este o alternativă mai ecologică la metodele tradiționale de transport.

Ușor de utilizat

Bicicleta noastră electrică pentru navetiști este concepută pentru a fi ușor de utilizat. Dispune de un panou de control simplu și intuitiv, permițându-vă să reglați cu ușurință nivelul de asistență la pedală și să vă monitorizați durata de viață a bateriei. Fie că ești un ciclist cu experiență sau nu folosești bicicletele electrice, te vei simți confortabil și încrezător cu bicicleta noastră electrică pentru navetiști.

Concluzie

Fă-ți naveta zilnică o briză cu bicicleta noastră electrică pentru navetă. Cu performanța fără efort, bateria de lungă durată și caracteristicile convenabile, vă veți întreba cum ați trăit vreodată fără ea. Spune la revedere blocajelor de trafic și salută o modalitate mai plăcută și mai eficientă de a te deplasa. Investește astăzi în bicicleta noastră electrică pentru navetiști și experimentează libertatea navetei fără probleme.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart