Producător de biciclete electrice pliabile en-gros

Producător de biciclete electrice pliabile en-gros

Bicicleta electrică pliabilă convenabilă și ecologică

Căutați un mod de transport convenabil și ecologic, care să se potrivească cu ușurință în stilul dvs. de viață aglomerat? Nu căutați mai departe decât ciclul nostru electric pliabil. Cu designul său inovator și motorul electric puternic, această bicicletă compactă și versatilă este perfectă pentru navetă, explorare și orice altceva.

Naveta fără efort

Imaginați-vă că vă alunecați fără efort prin trafic, ocolind autobuzele și trenurile aglomerate și că ajungeți la destinație simțindu-vă împrospătat și plin de energie. Ciclul nostru electric pliabil face ca acest lucru să devină realitate. Cu motorul său electric, puteți naviga fără efort la viteze de până la 20 de mile pe oră, făcând naveta zilnică mai rapidă și mai plăcută. Iar atunci când întâlniți dealuri sau terenuri provocatoare, pur și simplu activați modul de asistență electrică pentru a învinge fără efort orice obstacol. Spune-ți la revedere curselor transpirate și salut la o navetă fără stres.

Compact și portabil

Una dintre caracteristicile remarcabile ale ciclului nostru electric pliabil este designul său compact și portabil. Cu doar câțiva pași simpli, poți plia bicicleta într-o dimensiune compactă, care să se potrivească cu ușurință în portbagajul mașinii tale, sub biroul tău la serviciu sau într-un apartament mic. Nu vă mai faceți griji cu privire la găsirea unui loc de parcare securizat sau la transportarea unei biciclete grele. Fie că sunteți un călător frecvent, un locuitor al orașului sau o persoană cu spațiu de depozitare limitat, bicicleta noastră electrică pliabilă este soluția perfectă. Este ușor, ușor de transportat și poate fi depozitat convenabil chiar și în cel mai mic spațiu.

Prietenoase cu mediul

Vă îngrijorează amprenta dvs. de carbon? Ciclul nostru electric pliabil este o alternativă ecologică la modurile tradiționale de transport. Alegând să mergeți cu bicicleta noastră electrică, vă reduceți dependența de combustibilii fosili și contribuiți la reducerea poluării aerului. Este un pas mic care poate face o mare diferență. În plus, ciclul nostru electric pliabil este alimentat de o baterie reîncărcabilă. Pur și simplu conectați-l atunci când nu conduceți și veți fi gata să plecați din nou în cel mai scurt timp. Este o modalitate rentabilă și durabilă de a călători.

Confort și comoditate

Când vine vorba de confort și comoditate, ciclul nostru electric pliabil nu dezamăgește. Dispune de o șa confortabilă, ghidon reglabil și anvelope care absorb șocuri pentru a asigura o călătorie lină și plăcută. Motorul electric oferă un impuls atunci când aveți nevoie, făcându-vă călătoria și mai confortabilă. Cu comenzile sale intuitive și afișajul ușor de citit, vă puteți monitoriza cu ușurință viteza, distanța parcursă și nivelul bateriei. Și cu luminile LED încorporate, puteți călători în siguranță chiar și în condiții de lumină scăzută.

Concluzie

Ciclul nostru electric pliabil este combinația perfectă de confort, portabilitate și ecologic. Fie că faci naveta la serviciu, faci comisioane sau îți explorezi orașul, această bicicletă compactă și versatilă îți va face călătoria fără efort și plăcută. Experimentați astăzi libertatea și comoditatea ciclului nostru electric pliabil și alăturați-vă comunității în creștere a navetiștilor conștienți de mediu. Spuneți la revedere blocajelor de trafic, problemelor de parcare și costurilor scumpe cu combustibilul. Îmbrățișați o modalitate mai ecologică și mai durabilă de a călători.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart