Producator de biciclete electrice second hand cu ridicata

Producator de biciclete electrice second hand cu ridicata

Găsiți biciclete electrice second hand de calitate la prețuri accesibile

Sunteți în căutarea unei biciclete electrice, dar nu doriți să spargeți banii? Nu mai căuta! Selecția noastră de biciclete electrice second hand oferă soluția perfectă pentru cei care doresc să economisească bani în timp ce se bucură în continuare de beneficiile bicicletei electrice.

De ce să alegeți biciclete electrice uzate?

Investiția într-o bicicletă electrică uzată este o alegere inteligentă din mai multe motive:

 • Accesibilitate: Bicicletele electrice uzate sunt semnificativ mai ieftine decât cele noi, permițându-vă să obțineți o bicicletă electrică de înaltă calitate la o fracțiune din cost.
 • Impactul asupra mediului: alegând o bicicletă electrică uzată, reduceți deșeurile și minimizați amprenta de carbon. . Este o alegere durabilă care se aliniază cu stilul tău de viață ecologic.
 • Testat și dovedit: Bicicletele electrice folosite au fost deja pe drumuri, așa că poți avea încredere în performanța și fiabilitatea lor. . Au trecut testul timpului și sunt gata să vă ofere încă mulți ani de plimbări plăcute.

Selecția noastră de biciclete electrice second hand

În magazinul nostru, suntem mândri să oferim o gamă largă de biciclete electrice folosite de înaltă calitate pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor fiecărui ciclist. Fie că ești un navetist, un ciclist de agrement sau un căutător de aventură, avem bicicleta electrică perfectă pentru tine. Inventarul nostru este actualizat constant, asigurându-vă că aveți acces la cele mai recente modele și mărci. Inspectăm cu atenție fiecare bicicletă electrică folosită pentru a ne asigura că respectă standardele noastre riguroase de calitate. Echipa noastră de experți examinează cu atenție componentele bicicletei, durata de viață a bateriei și starea generală pentru a garanta că obțineți o bicicletă electrică fiabilă și bine întreținută. Când răsfoiți selecția noastră de biciclete electrice second hand, veți găsi o varietate de stiluri, inclusiv biciclete de munte, biciclete de oraș, biciclete pliabile și multe altele. Indiferent dacă preferați un design elegant și modern sau un aspect clasic și atemporal, avem opțiuni pentru fiecare gust.

Beneficiile ciclismului electric

Ciclismul electric a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani și din motive întemeiate. Iată câteva dintre beneficiile de care te poți bucura cu o bicicletă electrică:

 • Naveta fără efort: spune la revedere blocajelor de trafic și navetei lungi. Cu o bicicletă electrică, poți să navighezi fără efort prin oraș și să ajungi la destinație simțindu-te revigorat și plin de energie.
 • Sănătate și fitness: Ciclismul electric oferă în continuare un antrenament, dar cu asistență suplimentară a motorului, puteți merge mai departe și puteți cuceri terenuri provocatoare fără a vă suprasolicita. Este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți sănătatea cardiovasculară și de a rămâne activ.
 • Economii de costuri: Bicicletele electrice sunt incredibil de rentabile în comparație cu vehiculele tradiționale. Veți economisi bani pe combustibil, taxe de parcare și costuri de întreținere. În plus, cu o bicicletă electrică uzată, vă veți bucura de economii și mai mari.
 • Prietenoase cu mediul: alegând o bicicletă electrică, contribuiți la un mediu mai curat și mai ecologic. Bicicletele electrice produc zero emisii, contribuind la reducerea poluării aerului și la combaterea schimbărilor climatice.

De ce să cumpărați de la noi?

Când alegeți să cumpărați o bicicletă electrică folosită de la noi, vă puteți aștepta :

 • Asigurarea calității: Echipa noastră de experți inspectează și testează cu atenție fiecare bicicletă electrică folosită pentru a se asigura că îndeplinește standardele noastre înalte de calitate și performanță.
 • Prețuri transparente: Credem în onestitate și transparență. Prețurile noastre sunt corecte și competitive, fără taxe ascunse sau surprize.
 • Servicii clienți excelente: prețuim clienții noștri și ne străduim să oferim servicii excepționale. Echipa noastră experimentată este pregătită să vă ajute în găsirea ebike-ului perfect folosit, care să corespundă nevoilor și preferințelor dumneavoastră.
 • Opțiuni de garanție: Oferim opțiuni de garanție pentru anumite biciclete electrice second hand, oferindu-vă liniște minte și protecție suplimentară.

Nu ratați ocazia de a deține o bicicletă electrică folosită de calitate. Răsfoiți astăzi inventarul nostru și găsiți bicicleta electrică perfectă care se potrivește bugetului și stilului dvs. de viață. Experimentează bucuria de a merge cu bicicleta electrică fără a sparge banca!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart