Producator de modele de biciclete electrice en-gros

Producator de modele de biciclete electrice en-gros

Explorați gama noastră de modele de biciclete electrice

Vă prezentăm modelele noastre de biciclete electrice

Sunteți gata să experimentați fiorul ciclismului fără efort? Nu căutați mai departe decât gama noastră de modele de biciclete electrice. Proiectate cu tehnologie de ultimă oră și măiestrie superioară, bicicletele noastre electrice sunt perfecte pentru navetă, explorarea orașului sau pur și simplu pentru a vă bucura de o plimbare pe îndelete.

Amestecul perfect de stil și performanță

Modelele noastre de biciclete electrice nu sunt doar funcționale, ci și stilate. Cu cadre elegante și design modern, bicicletele noastre vor încuraja capetele oriunde ai merge. Dar nu vă lăsați păcăliți de aspectul lor frumos – aceste biciclete sunt construite pentru a performa. Echipate cu motoare puternice și baterii de lungă durată, bicicletele noastre electrice oferă o autonomie și viteză excelente.

Alegeți modelul potrivit pentru nevoile dvs.

Înțelegem că fiecare călăreț are nevoi și preferințe diferite. De aceea, oferim o gamă largă de modele de biciclete electrice din care să alegeți. Fie că cauți o bicicletă pliabilă compactă pentru depozitare ușoară, o bicicletă de munte pentru aventuri off-road sau un cruiser confortabil pentru plimbări relaxate, avem modelul perfect pentru tine.

1. Biciclete electrice pliabile

Bicicletele noastre electrice pliabile sunt perfecte pentru cei care au nevoie de o opțiune compactă și portabilă. Aceste biciclete pot fi pliate și depozitate cu ușurință în spații mici, făcându-le ideale pentru navetiști sau călători. Nu lăsați dimensiunea lor să vă păcălească – bicicletele noastre electrice pliabile sunt echipate cu motoare puternice și pot aborda orice teren cu ușurință.

2. Biciclete electrice de munte

Dacă sunteți un căutător de aventură și iubește traseele off-road, bicicletele noastre electrice de munte sunt alegerea perfectă. Aceste biciclete sunt construite pentru a face față terenurilor accidentate și dealurilor abrupte, oferindu-vă puterea și controlul de care aveți nevoie pentru a cuceri orice potecă. Cu cadrele lor robuste și sistemele avansate de suspensie, bicicletele noastre electrice de munte oferă o călătorie lină și palpitantă.

3. Biciclete electrice Cruiser

Pentru cei care preferă o plimbare mai relaxată și confortabilă, bicicletele noastre electrice cruiser sunt calea de urmat. Cu poziția lor verticală de mers și scaunele largi, cu perne, aceste biciclete sunt concepute pentru un confort maxim. Indiferent dacă navigați de-a lungul plajei sau explorați străzile orașului, bicicletele noastre electrice cruiser vor face fiecare plimbare o briză.

Experimentați beneficiile ciclismului electric

Trecerea la o bicicletă electrică are numeroase beneficii. Nu numai că contribuiți la un mediu mai ecologic prin reducerea amprentei de carbon, dar vă bucurați și de o serie de avantaje:

  • Călărit fără efort: spuneți la revedere navetelor transpirate sau bătăliilor obositoare. Cu o bicicletă electrică, poți să navighezi fără efort prin oraș sau să cucerești terenuri provocatoare.
  • Rază extinsă: bicicletele noastre electrice sunt dotate cu baterii de lungă durată care îți permit să acoperi mai multă distanță cu o singură încărcare. Spune-ți adio anxietății și explorează noi orizonturi.
  • Sănătate și fitness: spre deosebire de credința populară, bicicletele electrice necesită încă pedalarea. Alegând nivelul de asistență, puteți face în continuare un antrenament în timp ce vă bucurați de beneficiile energiei electrice.
  • Economii de costuri: în comparație cu vehiculele tradiționale, bicicletele electrice sunt o opțiune de transport rentabilă. Economisiți combustibil și taxe de parcare în timp ce vă bucurați de libertatea călătoriei pe două roți.
  • Distracție și aventură: Ciclismul electric nu este doar practic, ci și distractiv. Experimentează bucuria de a aluneca pe străzi, de a simți vântul în păr și de a descoperi locuri noi.

Găsește-ți bicicleta electrică perfectă astăzi

Gata să pornești în călătoria ta cu bicicleta electrică ? Răsfoiți prin gama noastră de modele de biciclete electrice și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs. Indiferent dacă sunteți un oraș, un iubitor de natură sau un călăreț ocazional, avem bicicleta electrică ideală care vă așteaptă. Alăturați-vă comunității în creștere de pasionați de biciclete electrice și revoluționați-vă naveta zilnică sau aventurile de weekend.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart