Producător de roți de biciclete electrice cu ridicata

Producător de roți de biciclete electrice cu ridicata

Îmbunătățiți-vă experiența de ciclism cu o roată de bicicletă electrică

Doriți să vă duceți experiența de ciclism la nivelul următor? Nu căutați mai departe decât roata revoluționară a bicicletei electrice. Conceput pentru a vă transforma bicicleta obișnuită într-o plimbare alimentată cu energie electrică, această piesă inovatoare de tehnologie este o schimbare a jocului atât pentru cicliști ocazionali, cât și pentru pasionații de ciclism.

Putere fără efort

Au trecut vremurile în care se luptau pe dealuri abrupte sau împotriva vântului puternic în contra. Cu o roată de bicicletă electrică, poți cuceri fără efort orice teren. Motorul electric integrat în roată vă oferă un plus de putere, făcându-vă călătoriile mai lin și mai plăcute. Indiferent dacă faci naveta la serviciu sau pornești într-o aventură pe distanțe lungi, roata bicicletei electrice vă asigură că ajungeți la destinație simțindu-vă revigorat și plin de energie.

Instalare ușoară

Vă îngrijorați instalările complicate? Nu fi. Roata de bicicletă electrică este proiectată pentru o instalare ușoară și compatibilitate cu majoritatea bicicletelor. Pur și simplu înlocuiți roata din spate existentă cu roata electrică, atașați acumulatorul și sunteți gata de plecare. Nu sunt necesare expertize tehnice sau instrumente specializate. În câteva minute, vei fi gata să experimentezi fiorul ciclismului asistat electric.

Asistență inteligentă

Roata bicicletei electrice este echipată cu funcții de asistență inteligente care vă îmbunătățesc experiența de mers. Senzorii încorporați detectează viteza de pedalare și ajustează puterea motorului în consecință, oferind o experiență de condus perfectă și naturală. Veți simți creșterea puterii atunci când aveți cea mai mare nevoie, fără a compromite controlul sau stabilitatea. Spune la revedere navetelor transpirate și salută plimbările fără efort.

Durată lungă de viață a bateriei

Vă îngrijorează să rămâneți fără energie în timpul călătoriilor dvs.? Pachetul de baterii al roții bicicletei electrice este proiectat pentru a oferi performanțe de lungă durată. Cu o singură încărcare, puteți acoperi distanțe semnificative, asigurându-vă că vă puteți bucura de aventurile cu bicicleta fără să vă faceți griji pentru durata de viață a bateriei. În plus, acumulatorul este ușor de îndepărtat, permițându-vă să îl încărcați convenabil acasă sau la birou.

Setări personalizabile

Fiecare are preferințe diferite când vine vorba de ciclism. De aceea, roata bicicletei electrice oferă setări personalizabile pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră individuale. Reglați nivelul de asistență pentru a se potrivi stilului dvs. de condus dorit, indiferent dacă preferați un impuls ușor sau o accelerație mai puternică. Panoul de control intuitiv vă permite să comutați cu ușurință între moduri, oferindu-vă control complet asupra experienței dvs. de ciclism.

Prietenoasă cu mediul

Alegerea unei roți de bicicletă electrică nu vă aduce beneficii numai dvs., ci și mediului. Optând pentru ciclismul asistat de electricitate, vă reduceți amprenta de carbon și contribuiți la un viitor mai curat și mai ecologic. Cu emisii zero și un mod de transport mai durabil, vă puteți simți bine în privința alegerii dvs. de a adopta ciclismul electric.

Concluzie

Îmbunătățiți-vă bicicleta cu o roată de bicicletă electrică și revoluționați-vă experiența de ciclism. Spune-ți adio plimbărilor obositoare și salut pedalarea fără efort. Cu instalare ușoară, asistență inteligentă, durată lungă de viață a bateriei și setări personalizabile, roata bicicletei electrice este însoțitorul perfect atât pentru plimbările pe îndelete, cât și pentru aventurile provocatoare. Îmbrățișează viitorul ciclismului și pornește în următoarea ta călătorie cu încredere și ușurință.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart