Producător de scutere cu două motoare en-gros

Producător de scutere cu două motoare en-gros

Scuter dublu cu motor puternic și eficient pentru o plimbare de neuitat

Experimentați fiorul unui scuter dublu cu motor

Sunteți gata să vă duceți experiența de mers cu scuterul la următorul nivel? Nu căutați mai departe decât scuterul nostru cu motor dublu puternic și eficient. Cu designul său inovator și caracteristicile avansate, acest scuter este garantat să vă ofere o călătorie de neuitat.

Performanță de neegalat

Echipat nu doar cu unul, ci cu două motoare de înaltă performanță, scuterul nostru cu două motoare oferă o putere și o accelerație de neegalat. Indiferent dacă navighezi pe străzile urbane sau abordezi trasee off-road, acest scuter cucerește fără efort orice teren.

Eficiență și rază de acțiune

Scuterul nostru cu motor dublu nu este doar puternic, ci și foarte eficient. Cu sistemul său cu motor dublu, optimizează consumul de energie, permițându-vă să vă bucurați de călătorii mai lungi fără să vă faceți griji că rămâneți fără baterie. Experimentați libertatea de a vă explora împrejurimile cu o gamă impresionantă care vă va ține mai departe de mile.

Ride lină și stabilă

Datorită configurației sale cu dublu motor, scuterul nostru oferă stabilitate și control excepționale. Cele două motoare lucrează împreună fără probleme, oferind o călătorie lină și echilibrată chiar și la viteze mari. Spune-ți la revedere clătinarii și bucură-te de o călătorie confortabilă de fiecare dată.

Control și siguranță inteligentă

Scuterul nostru cu motor dublu este echipat cu funcții de control inteligente pentru a vă îmbunătăți experiența de mers. Cu sisteme avansate de frânare, accelerație receptivă și moduri de condus personalizabile, aveți control deplin asupra scuterului dvs. În plus, funcțiile de siguranță încorporate, cum ar fi luminile LED și un cadru robust, vă asigură siguranța pe drum.

Design elegant și elegant

Nu numai că scuterul nostru cu motor dublu funcționează excepțional de bine, dar arată și elegant și elegant. Cu designul său modern și atenția la detalii, acest scuter este un cap de cap oriunde ai merge. Călătoriți cu stil și faceți o declarație cu scuterul nostru de ultimă oră.

Confort și portabilitate

Înțelegem importanța confortului și a portabilității. De aceea, scuterul nostru cu motor dublu este conceput pentru a fi ușor și ușor de pliat. Indiferent dacă trebuie să-l depozitați într-un spațiu mic sau să îl luați cu dvs. în transportul public, scuterul nostru oferă o portabilitate fără probleme.

Satisfacția clientului garantată

La Rooder Group, acordăm prioritate satisfacției clienților. Scuterul nostru cu motor dublu este construit la cele mai înalte standarde, asigurând durabilitate și fiabilitate. Oferim asistență excelentă pentru clienți și o garanție pentru a vă oferi liniște sufletească cu achiziția dvs.

Îmbunătățiți-vă experiența cu scuterul astăzi

Nu ratați ocazia de a deține un scuter dublu puternic și eficient. Experimentați emoția, performanța și confortul pe care scuterul nostru le are de oferit. Îmbunătățiți-vă experiența cu scuterul astăzi și bucurați-vă de plimbarea unei vieți.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart