producător de scutere cu role en-gros

producător de scutere cu role en-gros

Scuterul cu role supreme – O modalitate distractivă și convenabilă de a vă deplasa

Vă prezentăm trotineta cu role supreme – combinația perfectă dintre trotinete și patine cu role! Indiferent dacă sunteți un copil sau un adult, acest mod inovator de transport va aduce un nivel cu totul nou de emoție pentru naveta zilnică sau plimbările pe îndelete.

Dezlănțuiește-ți aventurierul interior

Cu scuterul nostru cu role, poți să-ți eliberezi aventurierul interior și să explorezi lumea din jurul tău într-un mod unic și palpitant. Imaginează-ți că aluneci fără efort pe străzi, simțind vântul în păr și pavajul sub picioare. Este o experiență cu adevărat emoționantă care te va face să te îndrăgostești de naveta.

Confort și portabilitate

Unul dintre cele mai bune lucruri despre trotineta cu role este confortul și portabilitatea acestuia. Este ușor și compact, fiind ușor de transportat atunci când nu îl folosiți. Puteți să-l pliați pur și simplu și să-l depozitați în geantă sau sub birou. Spune la revedere transportului public aglomerat și salută libertatea de a avea propriul tău scuter personal.

Ușor de învățat, distractiv de condus

Indiferent dacă ești începător sau călăreț experimentat, trotineta noastră este concepută pentru a fi ușor de învățat și distractiv de condus. Înălțimea reglabilă a ghidonului asigură o potrivire confortabilă pentru călăreții de toate vârstele și dimensiunile. Roțile care rulează neted și cadrul durabil oferă stabilitate și control, permițându-vă să navigați cu încredere prin orice teren.

Sigur și de încredere

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. De aceea trotineta noastră este echipată cu un sistem de frânare fiabil care vă permite să opriți rapid și în siguranță. Construcția robustă și materialele de înaltă calitate asigură durabilitate și performanță de lungă durată. Astfel, puteți călători cu liniște sufletească, știind că utilizați un mod de transport sigur și de încredere.

Prietenos cu mediul

Alegerea unui scuter cu role ca mod de transport nu este doar distractiv și convenabil, ci și ecologic. Optând pentru un scuter în loc de o mașină sau o motocicletă, vă reduceți amprenta de carbon și contribuiți la o planetă mai curată și mai verde. Este o mică schimbare care poate face o mare diferență.

Alăturați-vă Revoluției Roller Scooter

Nu ratați revoluția Roller Scooter. Alăturați-vă comunității în creștere de pasionați de trotinete cu role care îmbrățișează acest mod de transport captivant și ecologic. Indiferent dacă îl folosiți pentru naveta zilnică, pentru a face comisioane sau pur și simplu vă bucurați de o plimbare pe îndelete, trotineta noastră va aduce bucurie și entuziasm în viața dumneavoastră. Deci, de ce să așteptați? Luați-vă trotineta astăzi și începeți să experimentați fiorul alunecării pe străzi ca niciodată. Este timpul să ne luăm rămas bun de la naveta plictisitoare și să salutăm un mod distractiv și convenabil de a te deplasa. Pregătește-te să te rostogolești!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart