producător de scutere cu roți grase

producător de scutere cu roți grase

Explorați emoția de a conduce o trotinetă cu roți grase

Prezentarea scuterului cu roți grase: biletul dvs. la aventură

Sunteți gata să experimentați un nivel cu totul nou de emoție și libertate? Nu căuta mai departe decât scuterul cu roți grase! Cu designul său robust și performanța puternică, acest mod inovator de transport este perfect pentru cei care caută o adrenalină și o modalitate convenabilă de a se deplasa prin oraș.

Puterea roților grase

Spre deosebire de scuterele tradiționale, trotineta cu roți grase are anvelope largi și groase care asigură tracțiune și stabilitate superioare. Aceste roți groase sunt concepute pentru a cuceri orice teren, de la străzile netede ale orașului până la trasee accidentate de teren. Indiferent dacă mergi prin parc sau explorezi peisajul rural, poți avea încredere că scuterul tău cu roți grase se va descurca cu totul cu ușurință.

Performanță de neegalat

Echipat cu un motor robust, scuterul cu roți grase oferă viteză și accelerație impresionante. Veți putea trece prin trafic și veți ajunge la destinație în cel mai scurt timp. În plus, cu bateria sa de lungă durată, vă puteți bucura de plimbări prelungite fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie. Spune-ți adio limitărilor scuterelor tradiționale și îmbrățișează libertatea scuterului cu roți grase.

Confort și comoditate

Proiectat pentru confortul dvs., trotineta cu roți grase are o punte spațioasă și ghidon reglabil. Indiferent dacă ești înalt sau scund, poți găsi cu ușurință poziția perfectă pentru un confort maxim. Designul ergonomic al scuterului vă asigură că puteți călători ore întregi fără a experimenta niciun disconfort sau efort.

Siguranța în primul rând

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. De aceea, scuterul cu roți grase este echipat cu caracteristici avansate de siguranță, inclusiv un sistem de frânare puternic și lumini LED strălucitoare. Indiferent dacă mergi în timpul zilei sau noaptea, poți avea încredere că vei fi vizibil pentru alți utilizatori ai drumului și vei avea control deplin asupra scuterului tău.

Prietenoase cu mediul

Vă îngrijorează amprenta dvs. de carbon? Trotineta cu roți grase este un mod de transport ecologic. Cu zero emisii și consum redus de energie, puteți călători fără vinovație, știind că vă faceți partea pentru a proteja mediul.

Alăturați-vă comunității Fat Wheel Scooter

Când alegeți un scuter cu roți grase, nu cumpărați doar un produs; vă alăturați unei comunități de persoane care au aceleași idei care vă împărtășesc pasiunea pentru aventură și explorare. Conectează-te cu ceilalți motocicliști, împărtășește-ți experiențele și descoperă locuri noi pentru a merge. Posibilitățile sunt nesfârșite!

Concluzie

Ești gata să pornești în următoarea ta aventură? Nu ratați emoția de a conduce un scuter cu roți grase. Cu funcțiile sale puternice de performanță, confort și siguranță, este alegerea perfectă pentru oricine care caută să adauge o doză de entuziasm la naveta zilnică sau escapadele de weekend. Ia-l pe al tău astăzi și începe să experimentezi bucuria de a conduce un scuter cu roți grase!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart