producător de scutere de mobilitate cu trei roți en-gros

producător de scutere de mobilitate cu trei roți en-gros

Explorați libertatea și comoditatea unui scuter cu trei roți

Vă prezentăm scuterul nostru cu trei roți

Sunteți gata să experimentați un nou nivel de libertate și independență? Scuterul nostru de mobilitate cu trei roți este conceput pentru a le permite persoanelor cu mobilitate limitată să-și recapete mobilitatea și să exploreze lumea din jurul lor cu ușurință.

De ce să alegeți un scuter de mobilitate cu trei roți?

Când vine vorba de alegerea unui scuter de mobilitate, designul cu trei roți oferă mai multe avantaje. În primul rând, dimensiunea sa compactă îl face perfect pentru manevrarea prin spații înguste, zone aglomerate și uși înguste. Indiferent dacă navigați printr-un centru comercial aglomerat sau explorați parcul local, scuterul nostru de mobilitate cu trei roți vă permite să vă deplasați fără efort. În al doilea rând, designul cu trei roți oferă agilitate și manevrabilitate îmbunătățite. Cu o rază de viraj mai mică, puteți face cu ușurință viraje strânse și puteți naviga prin colțuri cu încredere. Acest lucru îl face ideal atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior, permițându-vă să explorați diverse terenuri fără nicio bătaie de cap.

Caracteristici și beneficii

Scuterul nostru cu trei roți este dotat cu caracteristici pentru a vă asigura confortul, siguranța și confortul:

  • Motor puternic: Scuterul nostru este echipat cu un motor puternic care oferă o călătorie lină și fără efort, chiar și pe înclinații și suprafețe neuniforme.
  • Durată lungă de viață a bateriei: Cu o baterie de lungă durată, vă puteți bucura de călătorii lungi fără să vă faceți griji despre rămânerea fără putere. Scuterul nostru vine, de asemenea, cu un indicator convenabil al bateriei, astfel încât să știți când este timpul pentru o reîncărcare.
  • Sezut confortabil: Designul ergonomic al scaunului scuterului nostru asigură confort maxim, chiar și în timpul plimbări lungi. Scaunul este reglabil pentru a se potrivi utilizatorilor de diferite înălțimi și preferințe.
  • Depozitare amplă: Scuterul nostru are un coș de depozitare spațios, permițându-vă să vă transportați bunurile, alimentele sau articolele personale. convenabil.
  • Comenzi ușor de utilizat: Panoul de control intuitiv face ca manevrarea scuterului nostru să fie o ușoară. Cu butoane și comenzi simple, puteți regla cu ușurință viteza, activați luminile și folosiți claxonul.
  • Robust și durabil: Construit cu materiale de înaltă calitate, scuterul nostru este conceput pentru a rezista utilizării zilnice și pentru a oferi performanțe de lungă durată. De asemenea, este echipat cu elemente de siguranță, cum ar fi roți anti-răsturnare și un sistem de frânare fiabil.

Experimentați libertatea

Cu scuterul nostru de mobilitate cu trei roți, vă puteți recâștiga independența și bucurați-vă de libertatea de a merge oriunde doriți. Fie că este o excursie la magazin alimentar, o vizită în parc sau o zi cu prietenii și familia, scuterul nostru va fi tovarășul tău de încredere. Echipa noastră este dedicată oferirii de servicii și asistență excepționale pentru clienți. Suntem aici pentru a răspunde oricăror întrebări pe care le aveți și pentru a vă ajuta să găsiți scuterul perfect pentru mobilitate pe trei roți, care să corespundă nevoilor și preferințelor dumneavoastră specifice. Nu lăsa mobilitatea limitată să te rețină. Faceți primul pas către o viață mai independentă și mai împlinită cu scuterul nostru de mobilitate cu trei roți. Explorează lumea din jurul tău cu încredere, comoditate și stil!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart