Producător de scutere e kick en-gros

Producător de scutere e kick en-gros

The Ultimate e Kick Scooter – Călătoria ta perfectă pentru distracție și comoditate

Prezentarea e Kick Scooter

Căutați o modalitate captivantă și ecologică de a vă deplasa prin oraș ? Nu căuta mai departe decât e Kick Scooter! Acest scuter electric inovator și elegant este soluția perfectă pentru navetă, pentru a face comisioane sau pur și simplu pentru a vă bucura de o plimbare pe îndelete.

Fără efort și eficient

Cu motorul său electric puternic, trotineta e Kick îți permite să aluneci fără efort pe străzi. Spuneți la revedere blocajelor de trafic și problemelor de parcare în timp ce treceți cu ușurință. Designul ușor și caracteristica pliabilă a scuterului îl fac incredibil de convenabil de transportat și depozitat, indiferent dacă urcați într-un autobuz sau îl depozitați în birou.

Putere și performanță

Echipat cu o baterie de mare capacitate, e Kick Scooter oferă o călătorie de lungă durată care poate acoperi distanțe impresionante cu o singură încărcare. Motorul puternic al scuterului asigură o accelerare lină și o viteză maximă care vă va lăsa entuziasmat. Experimentați fiorul de a conduce cu vântul în păr, știind că lăsați o amprentă de carbon mai mică.

Siguranța în primul rând

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Trotineta e Kick Scooter este proiectată cu un cadru robust și frâne fiabile, oferindu-vă stabilitate și control. Scuterul are, de asemenea, un far și o lampă din spate cu LED strălucitoare, asigurând vizibilitatea în timpul plimbărilor pe timp de noapte. Conduceți cu încredere, știind că sunteți protejat pe drum.

Confort și comoditate

Înțelegem că confortul este esențial, mai ales în timpul călătoriilor mai lungi. Trotineta e Kick Scooter este echipată cu un scaun confortabil și reglabil, permițându-vă să vă așezați pe spate și să vă relaxați în timp ce navigați. Ghidonul scuterului este, de asemenea, reglabil pentru a se potrivi cicliști de diferite înălțimi, asigurând o experiență de condus personalizată și confortabilă.

Inteligent și conectat

Rămâneți conectat din mers cu aplicația integrată pentru smartphone-ul e Kick Scooter. Urmărește-ți viteza, durata de viață a bateriei și distanța parcursă, totul din confortul telefonului tău. Aplicația vă permite, de asemenea, să vă personalizați experiența de călătorie cu diferite moduri de viteză, asigurând o călătorie sigură și plăcută de fiecare dată.

Prietenoase cu mediul

Alegând trotineta e Kick, luați o decizie conștientă de a vă reduce amprenta de carbon. Cu zero emisii și tehnologie eficientă din punct de vedere energetic, acest scuter este o alternativă durabilă la modurile tradiționale de transport. Alăturați-vă mișcării către un viitor mai verde în timp ce vă distrați și economisiți timp.

Ia-ți scuterul e Kick astăzi

Ești gata să pornești în următoarea ta aventură? Comandați e Kick Scooter astăzi și experimentați fiorul transportului fără efort și ecologic. Indiferent dacă ești un navetiști zilnic sau un explorator de weekend, acest scuter este călătoria ta perfectă pentru distracție și comoditate.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart