producător de scutere electrice cu auto-echilibrare

producător de scutere electrice cu auto-echilibrare

Explorați lumea cu trotineta noastră electrică cu auto-echilibrare

Vă prezentăm trotineta noastră electrică cu auto-echilibrare

Sunteți gata să vă revoluționați naveta zilnică sau pur și simplu să vă explorați cartierul într-o zonă distractivă și ecologică -cale prietenoasa? Nu căutați mai departe decât scuterul nostru electric cu auto-echilibrare. Proiectat cu tehnologie de ultimă oră și un design elegant, scuterul nostru oferă un mod de transport convenabil și eficient pentru persoane de toate vârstele.

Echilibrare și control fără efort

Trotineta noastră electrică cu autoechilibrare este echipată cu tehnologie giroscopică avansată, permițându-vă să mențineți echilibrul fără efort în timpul mersului. Indiferent dacă ești un călăreț începător sau experimentat, te vei simți încrezător și în control pe măsură ce aluneci pe străzi. Cu doar o ușoară schimbare a greutății corporale, puteți accelera, decelera și face viraje lin cu ușurință.

Performanță puternică și de încredere

Alimentată de o baterie litiu-ion de mare capacitate, scuterul nostru electric cu autoechilibrare oferă o autonomie de până la 20 de mile cu o singură încărcare. Spune-ți adio plimbărilor lungi sau transportului public aglomerat. Scuterul nostru vă permite să călătoriți mai departe și mai repede, economisind timp și energie. Cu o viteză maximă de 15 mph, vei ajunge la destinație în cel mai scurt timp.

Sigur și sigur

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Scuterul nostru electric cu autoechilibrare este echipat cu faruri LED și stopuri, asigurând vizibilitate și siguranță în timpul plimbărilor pe timp de noapte. Construcția robustă și durabilă oferă stabilitate și suport, permițându-vă să călătoriți cu încredere pe diverse terenuri. În plus, scuterul dispune de un sistem de frânare receptiv, aducându-vă la o oprire lină oricând este necesar.

Compact și portabil

Înțelegem importanța confortului și a portabilității. Scuterul nostru electric cu autoechilibrare este ușor și compact, făcându-l ușor de transportat și depozitat atunci când nu este utilizat. Fie că faci naveta la serviciu, explorezi orașul sau mergi într-o aventură de weekend, scuterul nostru poate fi pliat și transportat cu ușurință în portbagajul mașinii sau transportat cu transportul public.

Inteligent și conectat

Rămâneți conectat în timp ce sunteți în deplasare cu scuterul nostru electric cu auto-echilibrare. Tehnologia Bluetooth încorporată vă permite să vă conectați smartphone-ul și să controlați diferite funcții printr-o aplicație mobilă dedicată. Monitorizați-vă viteza, durata de viață a bateriei și chiar personalizați-vă experiența de călătorie. Cu aplicația, puteți accesa, de asemenea, tutoriale utile și puteți urmări istoricul de călătorie.

Prietenos cu mediul

Alegând scuterul nostru electric cu auto-echilibrare, nu beneficiați doar de dvs., ci și de mediu. Cu zero emisii și consum minim de energie, scuterul nostru este o alternativă durabilă la modurile tradiționale de transport. Alăturați-vă mișcării către un viitor mai verde și reduceți amprenta de carbon cu fiecare călătorie.

Experimentează libertatea

Ești gata să pornești într-o nouă aventură? Cu scuterul nostru electric cu auto-echilibrare, veți experimenta libertatea și entuziasmul de a vă explora împrejurimile într-un mod cu totul nou. Indiferent dacă faceți naveta la serviciu, faceți comisioane sau pur și simplu vă bucurați de o plimbare pe îndelete, scuterul nostru oferă un mod de transport convenabil și plăcut pentru toată lumea. Ia-l pe al tău astăzi și începe-ți călătoria către un stil de viață mai sustenabil și mai interesant.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart