producător de scutere electrice cu ridicata

producător de scutere electrice cu ridicata

Pregătește-te de croazieră cu trotineta electrică cu patine

Vă prezentăm trotineta electrică cu patine – amestecul perfect de comoditate, stil și distracție! Indiferent dacă sunteți un navetist zilnic sau un căutător de aventură, acest mod inovator de transport este conceput pentru a vă face călătoriile fără efort și plăcute.

Eficiență și putere

Alimentat de un motor electric de înaltă performanță, scuterul nostru electric oferă o autonomie și o viteză impresionante. Cu o singură încărcare, puteți călători până la XX mile, făcându-l o alegere ideală pentru naveta zilnică sau aventurile de weekend. Motorul puternic al scuterului asigură o accelerare lină, permițându-vă să alunecați fără efort pe străzi.

Compact și ușor

Înțelegem importanța portabilității, motiv pentru care scuterul nostru electric este proiectat pentru a fi compact și ușor. Este ușor de transportat și depozitat, ceea ce îl face o opțiune versatilă pentru locuitorii urbani. Indiferent dacă trebuie să urcați într-un autobuz, să îl urcați pe scări sau să îl depozitați într-un apartament mic, scuterul nostru electric este însoțitorul dvs. perfect.

Siguranța în primul rând

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Trotineta noastră electrică este echipată cu o serie de caracteristici de siguranță pentru a asigura o călătorie fără griji. Sistemul de frânare antiblocare oferă o putere de oprire fiabilă, chiar și pe suprafețe alunecoase. Luminile LED din față și din spate te fac vizibil pentru ceilalți, sporind siguranța ta în timpul plimbărilor nocturne. În plus, construcția robustă și materialele durabile ale scuterului garantează o călătorie sigură și stabilă de fiecare dată.

Comenzi intuitive

Credem că mersul pe un scuter electric ar trebui să fie ușor, chiar și pentru începători. De aceea, scuterul nostru dispune de comenzi intuitive care sunt ușor de învățat și de utilizat. Ghidonul ergonomic oferă o prindere confortabilă, în timp ce comenzile intuitive ale accelerației și frânei permit reglaje precise ale vitezei. Vei merge ca un profesionist în cel mai scurt timp!

Experiență de călărie personalizabilă

Înțelegem că fiecare are preferințe diferite când vine vorba de călărie. De aceea, scuterul nostru electric oferă caracteristici personalizabile pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. De la ghidon reglabil la diferite moduri de condus, vă puteți personaliza experiența de condus pentru confort și distracție maximă.

Prietenos cu mediul

Alegând scuterul nostru electric, nu doar investiți într-un mod de transport convenabil, ci și contribuiți la un viitor mai ecologic. Cu zero emisii și consum redus de energie, scuterul nostru este o alternativă ecologică la vehiculele tradiționale. Alăturați-vă revoluției electrice și reduceți amprenta de carbon în timp ce vă bucurați de emoția călăriei.

Concluzie

Experimentați libertatea și entuziasmul de a merge cu trotineta electrică. Cu funcțiile sale de eficiență, putere și siguranță, este alegerea perfectă pentru naveta zilnică sau aventurile de weekend. Îmbrățișați un viitor mai verde în timp ce vă bucurați de confortul și stilul acestui mod inovator de transport. Pregătește-te să navighezi cu trotineta electrică astăzi!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart