Producător de scutere electrice pentru 2 persoane

Producător de scutere electrice pentru 2 persoane

Explorați împreună cu un trotinet electric pentru 2 persoane

Experimentați bucuria de a conduce cu un trotinet electric pentru 2 persoane

Sunteți în căutarea unui mod distractiv și ecologic de a explora oraș cu partenerul sau prietenul tău? Nu mai căuta! Trotineta noastră electrică pentru 2 persoane este soluția perfectă pentru cupluri, prieteni sau chiar părinți și copii care doresc să se bucure de o plimbare împreună.

Eficiență și confort

Trotineta noastră electrică pentru 2 persoane combină confortul unui design compact cu puterea unui motor electric. Cu cadrul său ușor și manevrabilitate ușoară, puteți naviga cu ușurință prin străzi aglomerate și căi înguste, făcând naveta zilnică sau aventurile de weekend fără probleme.

Scăune confortabil

Proiectat pentru confortul dvs., scuterul nostru electric pentru 2 persoane are un scaun spațios și ergonomic care poate găzdui confortabil doi călăreți. Scaunul este amortizat și oferă un sprijin excelent pentru spate, asigurând o călătorie lină și plăcută ambilor pasageri.

Performanță puternică

Echipat cu un motor electric puternic, scuterul nostru pentru 2 persoane oferă o călătorie lină și silențioasă. Motorul oferă o accelerație largă și o viteză maximă care vă permite să țineți pasul cu traficul fără niciun efort. Spune-ți adio așteptărilor lungi în ambuteiaje și salută o modalitate mai eficientă de a te deplasa.

Durată lungă de viață a bateriei

Trotineta noastră electrică pentru 2 persoane este alimentată de o baterie de mare capacitate care oferă o autonomie impresionantă la o singură încărcare. Indiferent dacă faceți comisioane sau explorați orașul, vă puteți baza pe scuterul nostru pentru a vă duce oriunde trebuie să mergeți. În plus, bateria se încarcă rapid, astfel încât să puteți petrece mai mult timp bucurându-vă de călătorie și mai puțin timp așteptând.

Siguranța în primul rând

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Trotineta noastră electrică pentru 2 persoane este echipată cu caracteristici de siguranță esențiale, inclusiv un far LED și o lampă din spate strălucitoare pentru o vizibilitate îmbunătățită, precum și un sistem de frânare receptiv pentru o putere de oprire rapidă și fiabilă. În plus, construcția robustă a scuterului oferă stabilitate și echilibru, asigurând o călătorie sigură și sigură.

Prietenos cu mediul

Alegând scuterul nostru electric pentru 2 persoane, nu doar investiți în confortul și plăcerea dvs., ci și contribuiți la un viitor mai ecologic. Cu zero emisii și consum redus de energie, scuterul nostru ajută la reducerea poluării aerului și a dependenței de combustibilii fosili, făcându-l o opțiune de transport durabilă.

Ușor de întreținut

Păstrarea trotinetei electrice pentru 2 persoane în stare optimă este ușoară. Cu designul său simplu și componentele în mișcare minime, întreținerea este minimă. Verificările regulate și întreținerea de bază sunt tot ceea ce este necesar pentru ca scuterul tău să funcționeze fără probleme în anii următori.

Concluzie

Experimentați libertatea și bucuria de a conduce împreună cu scuterul nostru electric pentru 2 persoane. Indiferent dacă explorați orașul, faceți comisioane sau pur și simplu vă bucurați de o plimbare pe îndelete, scuterul nostru oferă confort, comoditate și transport ecologic. Investește într-un viitor mai verde și începe-ți aventura astăzi!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart