Producător de scutere electrice triciclete cu ridicata

Producător de scutere electrice triciclete cu ridicata

Scuterul electric cu tricicletă – Plimbarea perfectă ecologică

Prezentarea trotinetei triciclete electrice

Căutați o modalitate distractivă și ecologică de a vă deplasa prin oraș? Nu căutați mai departe decât trotineta electrică! Acest mod inovator de transport combină confortul unui scuter cu stabilitatea unei triciclete, făcându-l alegerea perfectă pentru navetiștii urbani, studenții și oricine dorește să-și reducă amprenta de carbon.

Eficiență și comoditate

Trotineta electrică cu tricicletă este alimentată de un motor electric fiabil, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să vă deplasați la benzinărie sau să vă ocupați de schimburile de ulei dezordonate. Pur și simplu conectați-l și lăsați-l să se încarce peste noapte și veți fi gata să plecați la drum a doua zi. Cu o baterie complet încărcată, puteți călători până la 30 de mile cu o singură încărcare, făcându-l ideal pentru navetă scurtă și călătorii rapide prin oraș.

Stabilitate și siguranță

Una dintre caracteristicile remarcabile ale trotinetei electrice este designul tricicletei, care oferă stabilitate și echilibru excepțional. Indiferent dacă navighezi pe străzile aglomerate ale orașului sau mergi pe piste de biciclete, te poți simți încrezător știind că trotineta triciclete te va menține stabil și în siguranță. De asemenea, are un scaun și un ghidon confortabil, asigurând o călătorie lină și plăcută de fiecare dată.

Prietenos cu mediul

Alegând trotineta electrică cu tricicletă, nu numai că economisești bani la costurile cu combustibilul, ci și faci partea ta pentru a proteja mediul. Cu zero emisii și o amprentă redusă de carbon, acest scuter electric este o alternativă durabilă la vehiculele tradiționale pe gaz. Alăturați-vă mișcării ecologice și obțineți un impact pozitiv asupra planetei cu această plimbare ecologică.

Caracteristici convenabile

Pe lângă designul său eficient și ecologic, trotineta electrică tricicletă vine cu o gamă de caracteristici convenabile. Are un compartiment de depozitare spațios sub scaun, perfect pentru a transporta alimente, rucsacuri sau alte lucruri esențiale. Trotineta are, de asemenea, lumini LED încorporate pentru vizibilitate și siguranță sporite, asigurându-vă că puteți călători cu încredere, zi sau noapte.

Ușor de utilizat

Indiferent dacă sunteți un călăreț experimentat sau nou în scutere, trotineta electrică cu tricicletă este incredibil de ușor de utilizat. Are un panou de control simplu și intuitiv, permițându-vă să reglați cu ușurință viteza și să monitorizați nivelul bateriei. Cu cadrul său ușor și dimensiunile compacte, este, de asemenea, ușor de manevrat și parcat, ceea ce îl face o alegere practică pentru zonele urbane aglomerate.

Alăturați-vă revoluției electrice

Prin combinația sa de eficiență, confort și ecologic, trotineta electrică cu tricicletă revoluționează transportul personal. Spuneți la revedere blocajelor de trafic, problemelor de parcare și costurilor scumpe cu combustibilul. Îmbrățișați viitorul navetei cu acest scuter electric elegant și durabil. Ia-ți tricicleta electrică astăzi și începe să te bucuri de beneficiile unui mod mai ecologic și mai convenabil de a te deplasa!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart