producător de scutere ieftine cu ridicata

producător de scutere ieftine cu ridicata

Puneți-vă drumul cu o trotinetă electrică accesibilă!

Prezentarea cursei perfecte pentru navetiștii care au grijă de buget

V-ați săturat să fiți blocat în trafic, să cheltuiți o avere pe benzină sau să vă străduiți să gasesti un loc de parcare? Nu mai căuta! Trotineta noastră ieftină este aici pentru a vă revoluționa naveta zilnică. Cu designul său elegant, caracteristicile ecologice și eticheta de preț accesibil, este soluția perfectă pentru locuitorii urbani și navetiștii pricepuți.

De ce să alegeți trotineta noastră ieftină?

Când vine vorba de găsirea trotinetei electrice potrivite, accesibilitatea nu trebuie să însemne compromisuri la calitate. Trotineta noastră ieftină este plină de caracteristici care o fac o alegere excelentă atât pentru începători, cât și pentru cei experimentați:

  • Performanță puternică: Nu vă lăsați păcăliți de prețul său accesibil. Trotineta noastră electrică are un motor puternic care poate atinge viteze de până la 20 mph, asigurând o călătorie rapidă și lină.
  • Baterie de lungă durată: Spune la revedere anxietății de gamă! Trotineta electrică vine cu o baterie de mare capacitate care oferă o autonomie de până la 20 de mile cu o singură încărcare, făcându-l perfect pentru naveta zilnică.
  • Compact și portabil: Aveți nevoie să vă urcați într-un autobuz sau să vă depozitați scuterul într-un spațiu îngust? Nici o problemă! Trotineta noastră electronică este ușoară și pliabilă, fiind ușor de transportat și depozitat oriunde te duci.
  • Sigur și de încredere: Siguranța ta este prioritatea noastră principală. Trotineta electrică dispune de un sistem de frânare robust, lumini LED strălucitoare pentru o vizibilitate sporită și un cadru robust care poate susține cicliști cu o greutate de până la 220 lbs.
  • Inteligent și conectat: Stai conectat din mers! Trotineta noastră este echipată cu conectivitate Bluetooth, permițându-vă să-l conectați la smartphone-ul dvs. și să accesați funcții utile, cum ar fi urmărirea prin GPS și statisticile de călătorie.

Experimentați bucuria navetei ecologice< /h3> Nu numai că trotineta noastră ieftină este o alegere practică, dar este și una ecologică. Alegând să conduceți un trotinet electric, vă reduceți amprenta de carbon și contribuiți la un viitor mai ecologic. Imaginați-vă că treceți prin străzile orașului fără a emite poluanți nocivi sau a adăuga la poluarea fonică. Nu este doar o modalitate convenabilă de a vă deplasa; este o declarație a angajamentului tău față de sustenabilitate.

De ce să plătiți mai mult atunci când puteți avea calitate la un preț accesibil?

La Rooder, credem că toată lumea ar trebui să aibă acces la opțiuni de transport accesibile și de încredere. De aceea am proiectat scuterul nostru electric ieftin pentru a oferi cea mai bună valoare pentru banii tăi. Nu dați bani pe alternative scumpe când puteți obține aceeași calitate și performanță la o fracțiune din cost. Sunteți gata să vă alăturați revoluției e-scooterului? Comandați trotineta dvs. electronică ieftină astăzi și experimentați libertatea, confortul și economiile pe care le are de oferit. Spune-ți adio blocajelor de trafic, problemelor de parcare și facturilor scumpe la gaz. Este timpul să călărești inteligent și să călătorești la preț accesibil!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart