producator de scutere off road e angro

producator de scutere off road e angro

Off Road E Scooter – Explorați în aer liber cu stil și putere

Experimentați fiorul off-roadului cu trotinetele noastre E

Sunteți gata să vă duceți aventurile în Nivelul următor? Trotinetele noastre off-road sunt concepute pentru a vă oferi o plimbare încântătoare pe orice teren. Indiferent dacă explorați trasee accidentate, călătoriți pe plaje cu nisip sau navigați pe străzile orașului, trotinetele noastre electrice sunt construite pentru a face față tuturor.

Performanță puternică pentru orice teren

Trotinetele noastre off-road sunt echipate cu motoare de înaltă performanță și anvelope robuste pentru a aborda orice teren. Cu motoarele lor puternice, veți avea viteza și cuplul de care aveți nevoie pentru a cuceri fără efort dealuri abrupte și terenuri accidentate. Anvelopele robuste oferă o tracțiune excelentă, asigurând o călătorie lină și stabilă chiar și pe suprafețe neuniforme.

Construcție durabilă și fiabilă

Înțelegem că off-roading-ul poate fi solicitant pentru echipamentul dvs., motiv pentru care trotinetele noastre electrice sunt construite pentru a rezista la cele mai dure condiții. Fabricate din materiale durabile, acestea sunt concepute pentru a face față denivelărilor, vibrațiilor și impacturilor care vin în timpul mersului în teren. Poți avea încredere că trotinetele noastre electrice vor ține pasul cu aventurile tale, oferindu-ți o călătorie fiabilă și de lungă durată.

Design confortabil și ergonomic

Călătoria off-road poate fi palpitant, dar poate fi și solicitantă din punct de vedere fizic. De aceea trotinetele noastre electronice sunt concepute pentru confortul dumneavoastră. Ghidonul ergonomic și scaunele reglabile vă asigură menținerea unei poziții confortabile de condus, reducând oboseala și permițându-vă să vă bucurați de aventurile pe perioade mai lungi. Sistemul de suspensie ajută, de asemenea, la absorbția șocurilor, oferindu-vă o călătorie lină și confortabilă chiar și pe terenuri accidentate.

Funcții convenabile pentru confortul dvs.

Credem că aventurile off-road ar trebui să fie fără probleme, motiv pentru care trotinetele noastre electrice vin cu o gamă de caracteristici convenabile. Luminile LED încorporate asigură vizibilitate și siguranță, permițându-vă să conduceți cu încredere chiar și în condiții de lumină scăzută. Compartimentele de depozitare oferă spațiu amplu pentru articolele tale esențiale, astfel încât să poți aduce tot ce ai nevoie pentru aventurile tale. Și cu durata de viață lungă a bateriei, puteți explora ore întregi fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie.

Prietenoase cu mediul și rentabile

Trotinetele noastre off-road nu sunt doar distractive și practice, dar sunt și ecologice. Cu emisii zero, ele vă ajută să vă reduceți amprenta de carbon și contribuie la un mediu mai curat și mai ecologic. În plus, sunt o alternativă rentabilă la transportul tradițional. Spuneți la revedere costurilor scumpe cu combustibil și taxelor de parcare și salutați o modalitate mai accesibilă și mai durabilă de a vă deplasa.

Alege-ți azi aventura off-road

Ești gata să pornești în aventura ta off-road? Răsfoiți selecția noastră de scutere electrice off-road și găsiți-l pe cel perfect pentru stilul și nevoile dvs. Indiferent dacă sunteți un începător sau un călăreț experimentat, trotinetele noastre electrice oferă un mod palpitant și convenabil de a explora în aer liber. Pregătește-te să experimentezi libertatea și entuziasmul off-roadului cu scuterele noastre electrice off-road!

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart