producator de scutere pliabile en-gros

producator de scutere pliabile en-gros

Scutere pliabile – Soluție de transport convenabilă și portabilă

Introducere

Bine ați venit la colecția noastră de trotinete pliabile! Dacă sunteți în căutarea unei soluții de transport comodă și portabilă, ați ajuns în locul potrivit. Trotinetele noastre pliabile oferă un amestec perfect de funcționalitate, stil și ușurință în utilizare. Indiferent dacă trebuie să faceți naveta la serviciu, să faceți comisioane sau pur și simplu să vă bucurați de o plimbare relaxată, trotinetele noastre pliabile sunt concepute pentru a vă satisface nevoile.

Beneficiile trotinetelor pliabile

1. Portabilitate: Unul dintre avantajele cheie ale trotinetelor pliabile este portabilitatea lor. Sunt ușoare și compacte, ceea ce le face ușor de transportat și depozitat. Le poți plia și să le iei cu tine în transportul public, să le depozitezi sub birou la serviciu sau chiar să le iei cu tine în următoarea ta aventură. 2. Comoditate: Trotinetele pliabile oferă un mod convenabil de transport. Sunt perfecte pentru naveta scurtă, permițându-vă să evitați traficul și să ajungeți rapid la destinație. Cu dimensiunile lor compacte, puteți manevra cu ușurință pe străzile aglomerate și puteți găsi locuri de parcare fără nicio bătaie de cap. 3. Eco-Friendly: Alegând un scuter pliabil, faci o alegere durabilă. Aceste scutere sunt alimentate de electricitate, ceea ce înseamnă că produc zero emisii. Prin reducerea amprentei de carbon, contribuiți la un mediu mai curat și mai ecologic. 4. Beneficii pentru sănătate: Conducerea unui scuter pliabil nu este doar distracție, ci și o modalitate excelentă de a rămâne activ. Oferă un antrenament cu impact redus, ajutând la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare și la întărirea mușchilor picioarelor. Este o alternativă fantastică pentru a sta într-o mașină sau în transportul public.

Caracteristicile scuterelor noastre pliabile

1. Durabilitate: trotinetele noastre pliabile sunt construite pentru a rezista. Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate care pot rezista utilizării de zi cu zi și diferitelor condiții meteorologice. Puteți avea încredere că scuterul dumneavoastră va rămâne în stare excelentă pentru anii următori. 2. Siguranță: Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră principală. Trotinetele noastre pliabile sunt echipate cu sisteme de frânare fiabile, asigurând o călătorie lină și controlată. De asemenea, vin cu lumini LED și reflectoare pentru o vizibilitate sporită, în special în timpul plimbărilor pe timp de noapte. 3. Înălțime reglabilă: Înțelegem că fiecare are preferințe diferite când vine vorba de înălțimea ghidonului. De aceea, trotinetele noastre pliabile au ghidon reglabil, permițându-vă să găsiți potrivirea perfectă pentru confortul și stilul dvs. de condus. 4. Durata de viață a bateriei: Trotinetele noastre pliabile sunt dotate cu baterii de lungă durată care oferă o putere suficientă pentru naveta zilnică. Poți călători cu încredere, știind că scuterul tău nu va rămâne fără baterie în mijlocul călătoriei. 5. Design elegant: Credem că modul dumneavoastră de transport ar trebui să reflecte stilul dumneavoastră personal. Trotinetele noastre pliabile vin într-o varietate de modele elegante și moderne, permițându-vă să călătoriți cu stil oriunde ați merge.

Concluzie

Investiția într-un scuter pliabil este o alegere inteligentă pentru cei care caută o soluție de transport convenabilă și ecologică. Cu portabilitatea, confortul și numeroasele caracteristici, trotinetele noastre pliabile oferă o modalitate fiabilă și plăcută de a vă deplasa. Răsfoiți astăzi colecția noastră și găsiți scuterul pliabil perfect pentru nevoile dvs.

Calitate

motor puternic personalizat: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w etc. Viteza maximă: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h și așa mai departe. Baterie: baterie cu litiu 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah la alegere. Kilometraj: 15 km până la 120 km depinde de cererea dvs. Frâne, suspensie, anvelope pentru drumuri de teren sau oraș, 8, 10, 12, 14 și alte dimensiuni de roți.

Prețul cu ridicata al trotinetelor electrice

Cel mai bun preț cu ridicata de la China Rooder fabrica de scutere electrice.

Livrare

Livrarea în 7-60 de zile depinde de modele și cantități.

Garanție pentru scutere

12 luni garantie pentru controler, motor si incarcator, 6 luni pentru baterie, lumini, cauciucuri. Toate piesele de schimb sunt disponibile.

Certificate de trotinete electrice

Certificate CE FCC ROHS, de asemenea avem certificate MSDS, UN38.3 și transport.

Videoclipuri

Tur al fabricii

Scutere electrice

Biciclete electrice

Citycoco

Hot Tags:

scooter

city coco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

scuter citycoco m1p

citycoco hm8

scooter electric cu rază lungă de acțiune

fabrica de scutere electrice

Colecție:

scutere electrice

fabrica citycoco

biciclete electrice

motociclete electrice

cel mai bun scuter pentru adulți

scooter cu roți mari

scooter electric off road

Scuter electric cu 3 roți

Categorii:

producător de scutere electrice

producător de coco din oraș

furnizor de biciclete electrice

fabrica de motociclete electrice

piese de scuter electric

scooter citycoco

moped electric

scutere de mobilitate

Știri:

scooter electric

citycoco

bicicletă electrică

motocicletă electrică

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

cel mai bun scuter electric

producator scutere electrice

electric scooter manufacturer

 

Cumpărați Top 10 Scutere electrice online: https://www.ronzlla.com/

 

Vă rugăm să contactați Numărul de WhatsApp a producătorului de trotinete electrice —

Contactați-ne chiar acum pentru a obține cel mai bun preț pentru comanda în vrac!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart